Anthem'ın demosunda kaç tane Stronghold görevi yer alacak?

Furkan Güler 25.01.2019 - 11:12
Merak edilen soru cevaplandı.

BioWare ekibinin yeni oyunu Anthem'ın çıkışına çok az bir zaman kaldı. 22 Şubat 2019 tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformunda çıkacak olan yapımın demosu ise bugün oyunu ön sipariş yapan kullanıcılar için başladı. Demoda farklı farklı görevleri oyunculara sunan Anthem'da kaç tane Stronghold görevi olduğu belli oldu. Açıklamalara göre Anthem'ın demosunda tam olarak 3 tane Stronghold görevi bulunacak.

Anthem'ın demosunda nasıl görevler yer alıyor?

Oyunun Stronghold görevleri, bildiğimiz sıradan zindan görevlerinden biraz daha farklı. Daha çok Destiny'nin Strike görevlerine benzetebileceğimiz Stronghold görevlerini küçük Raid'ler olarak da tanımlayabiliriz. Takım oyunu gerektiren Stronghold görevlerini yapmak için şimdiden kendinize bir arkadaş grubu kursanız iyi olur. Aksi taktirde tek başınıza oyun çıktığında sadece ana görevi oynayabilirsiniz.

Oyunun ana görevlerinin tek başına sonuna kadar oynanabildiğini söyleyen BioWare, yine de bu oyunun arkadaş gruplarıyla oynandığında daha zevkli olacağını daha öncesinde açıklamıştı. Bakalım Anthem, Mass Effect Andromeda'dan sonra BioWare'ın prestijini düzeltebilecek mi? Hep beraber göreceğiz. Diğer bir yandan EA Games, Anthem'ın satışlarına oldukça güveniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 12:07
Her oyun modunda matchmaking var
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2019 12:22
bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem'ın demosunda kaç tane Stronghold görevi bulunuyor?
İlginizi Çekebilir