Anthem'ın PC sürümü, konsol sürümlerinden değişik olabilir

Furkan Güler 23.07.2018 - 10:15
İmkanınız varsa oyunu konsolda oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Geride bıraktığımız büyük oyun fuarlarında gösterilen EA Games'in yeni bomba oyunu Anthem hakkında ilgi çekici bilgiler gelmeye devam ediyor. BioWare'in eski geliştiricilerinden olan Brenon Holmes, Anthem içereceği ek özelliklerden bahsetti. Oyunun konsol sürümünden bahseden Holmes, Anthem'ın oyun içerisinde oyuncuları sosyalleştirebileceğinden bahsetti. Ancak oyunun PC sürümünde oyuncuları bir araya getiren etkenlerin konsollardan daha farklı olduğunu söyleyen geliştirici, PC sürümünün chat sisteminin World of Warcraft'a benzeyeceğini belirtti. Yani oyunda party chat, zone chat, global chat ve guild chat gibi bölümlerle karşılaşacağız. Ancak oyunun içerisinde sesli iletişimi destekleyen bir sistem, oyunun çıkışında yer almayabilir. Bu sebepten dolayı EA Games, oyuncuları Team Speak, Discord vb. sesli konuşma uygulamalarına itiyor diyebiliriz.

Anthem'ın PC sürümü, konsol sürümlerine teknik anlamda benzemiyor

Tüm bunların yanında oyunun PC sürümü, eski tarz bir internet bağlantısı destekliyor. Oyuncuların birbirine bağlanarak çevrimiçi olduğu bu sistem bazı durumlarda sıkıntı yaşatabilir. Özellikle ping problemi olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Holmes ve ekibi bakalım oyuncuları memnun edebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2018 11:55
destiny deki olcaksa pvp varsa oyunda hiç çekilmez arkadaş mermi 2 sn sonra etki eder mi adama ya dedicated server yapmak çok mu zor sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem'ın PC sürümü, konsol sürümlerinden daha farklı olabilir
İlginizi Çekebilir