Anthem'ın tek kişilik senaryo modundan yeni bilgiler

Furkan Güler 24.10.2017 - 14:54
Geliştiriciler merak edilen soruyu yanıtladı

Geride bıraktığımız aylarda tanıtılan Anthem, Destiny serisine benzerliği ile ön plana çıkan bir oyun olmuştu. Mass Effect üçlemesinin üzerinde çalışan eski Bioware ekibinin geliştirdiği Anthem, çoklu oyuncu desteği ve sahip olduğu oynanış mekanikleri ile büyük bir kesim oyuncunun dikkatini çeken Anthem'da, tek kişilik senaryo modu olacağı doğrulandı. Merak edilen soruları Twitter üzerinden yayınlayan Anthem'ın geliştiricisi, çoklu oyuncu modunda bir hikaye göreceğimizi, aynı zamanda da tekli oyuncu senaryo modu ile oyun hikayesinin destekleneceği söylendi.

Anthem'ın senaryo modu olacağı kesinleşti

Şahsen Anthem'ın, Mass Effect üçlemesini ortaya koyan ekibe emanet edilmesine seviniyorum ancak oyunları trende uygun hale getirmek için her bir tarafından kırpan EA Games beni biraz korkutuyor. Microsoft ile anlaşmalı olan EA Games, muhtemelen oyunu Xbox One X ile uyumlu bir şekilde çalıştıracaktır. Grafiksel anlamda downgrade yiyeceğini düşündüğüm Anthem, Destiny serisine nazaran beni daha fazla heyecanlandırıyor. Ayrıca Twitter üzerinden oyunun hikayesi hakkında detayları yakın bir gelecekte alacağımız belirtildi. Bakalım geliştiriciler nasıl bir oyun ile karşımıza çıkacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2017 15:13
bende full tek kişilik seneryo üzerinden çıkacak bir oyun diye bekliyorum hayallerim suya düştü,online multiplayer olacaksa alıp oynamaya lüzum yok hepsi aynı zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anthem'ın tek kişilik senaryo modundan yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir