Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi

Merlin'in Kazanı 5.02.2024 - 19:42
Apex Legends 5. yıl güncellemesi ile yeni oyun mkeanikleri, interaktif içerikler ve heyecan verici modlar oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Breakout yani Apex Legends'ın 5. yıl güncellemesi, oyunculara yeni sistemler, gelişmiş grafikler ve heyecan verici modlar sunarak oyun deneyimini tamamen yeniliyor. Bu güncellemeyle birlikte, oyunun daha kolay anlaşılmasını sağlayacak yeni sistemler ve aldığınız kill'lerin daha anlamlı hale gelmesi gibi yenilikler geliyor.

Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi: Yenilikçi Savaş Mekanikleri ve Geliştirmeler

Güncelleme, bölge kontrolüne odaklanan karşılaşmaları daha ön planda tutacak ve ilk defa 120 Hz destekli olarak Xbox ve PS5 konsollarında yayınlanacak. Konsolların haptik geri bildirim gibi özelliklerini de kullanarak oyunculara üstün bir deneyim sunacak. Ayrıca, eşyalar dört katına kadar geliştirilebilecek, bu da oyunculara yüzlerce farklı kombinasyon deneme fırsatı verecek. Yeni zırh güncellemeleri ve Evo sistemi ile zırh seviyenizi artırarak, çevrede bulunacak çeşitli eşyalarla Evo'nuzu ve dolayısıyla savunma gücünüzü artırabileceksiniz.

Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi: Yenilikçi Savaş Mekanikleri ve Geliştirmeler - 1

Apex Legends'ta Zırh Sistemi Yeniliği

Breakout güncellemesiyle Apex Legends'ta yapılan en büyük değişikliklerden biri de Efsane Yükseltmeleri. Artık oyuncular her maçın başında 0. seviyeden başlayacak ve öldürme, çatışmaya girme veya sınıflarıyla ilgili diğer görevleri yerine getirme gibi maç içindeki eylemlerle deneyim kazanacaklar. Daha sonra bir maç boyunca seviye atlayacaklar ve her seviyede, yeteneklerini artıran bir yükseltme seçebilecekler.

Apex Legends'taki yenilikler arasında en dikkat çekici olanı, oyuncuların zırh sistemine getirilen güncellemeler. Artık eski zırh sistemi tamamen kaldırıldı ve oyuncunun zırh seviyesi, maç içerisinde bulundukları Legend Seviyesine bağlı olarak belirleniyor. Bu değişiklikle, maç ilerledikçe tüm oyuncuların benzer zırh seviyelerine sahip olacağı varsayımında bulunabilirsiniz. Bu, oyundaki rastgele düşüşlerin, oyuncunun güç seviyesini belirlemede artık bir etken olmadığı anlamına geliyor.

Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi: Yenilikçi Savaş Mekanikleri ve Geliştirmeler - 2

Oyun İçi Yenilikler ve İnteraktiflik

Shield cores ve wall bounce gibi özellikler zırhınızın ve hareket kabiliyetinizin önemini artırırken, yeni harita Thunderdome ve Stormpoint'de gerçekleşecek canlı izleyici önündeki turnuvalar ile Apex Legends tarihinde bir ilke imza atacak. Apex Episodes, oyun içi lore merkezi ve Apex müzesi gibi yeniliklerle, oyun içi hikayeyi daha da derinleştirecek ve oyunculara interaktif kiosklar, fan art ve easter eggs aracılığıyla zengin bir içerik sunacak. Bu sayede oyuna yeni başlamış olsanız dahi, hikayeye daha rahat hakim olabileceksiniz.

Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi: Yenilikçi Savaş Mekanikleri ve Geliştirmeler - 3

Thunderdome

Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi: Yenilikçi Savaş Mekanikleri ve Geliştirmeler - 4

Stormpoint

Sıralı Maçlar ve ALGS Güncellemeleri

Sıralı maçlarda büyük değişiklikler yapılırken, skor sistemi, yeni başlayanların daha kolay ilerleyebilmesine olanak tanıyacak şekilde düzenlendi. Bu sezonda, MMR yerine RP ön planda tutularak hesaplanacak puanlama sistemi ile aldığınız kill'lerin daha fazla ödül vermesine destek olacak. Ayrıca, Apex Legends Global Series Championship (ALGS) güncellemeleri ile 5 milyon dolarlık ödüllü turnuva da duyuruldu.

Apex Legends: Breakout için daha fazla bilgi, güncellemenin PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve EA Uygulaması aracılığıyla PC için resmi lansmanından önce, 8 Şubat'ta (Steam’de 13 Şubat) yayınlanacak olan oynanış fragmanında gösterilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends 5. Yıl Güncellemesi
İlginizi Çekebilir