Apex Legends evreninde geçen bir FPS oyunu geliyor

Alparslan Gürlek 11.07.2022 - 11:43
Jedi: Fallen Order, Titanfall ve Apex Legends geliştiricisi Respawn Entertainment, tek oyunculu bir proje için çalışabilecek insanlar arıyor.

Respawn Entertainment'ın son zamanlarda oluşturduğu iş ilanları, yeni bir tek oyunculu FPS oyununa işaret ediyor. Aynı zamanda oyunun Apex Legends ile aynı evrende geçeceğine dair mesajlar da var. Tek oyunculu bir macera olarak tanımladıkları oyun için çalışacak geliştiriciler arıyorlar.

Apex Legends evreninde yeni bir FPS oyunu geliştiriliyor

İş ilanında "Bu yeni tek oyunculu oyun, içinde yaşadığı benzersiz evrenin mümkün kıldığı her yeniliği yapma özgürlüğüne sahip bir geliştiricinin hayallerindeki çalışma alanıdır" şeklinde açıklamışlar. Projenin henüz Respawn'ın geçtiğimiz yıl üzerinde çalıştıklarını onayladıkları tek oyunculu proje ile bağlantılı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Şirket bu yılın başlarında "hareketlilik ve stil" ilkeleri etrafına inşa edilmiş bir birinci şahıs nişancı oyunu yaptığını bildirmişti. Ancak bu yeni oyun, Titanfall'un devamı olmayacakmış. İlkeleri her ne kadar Titanfall'ı anımsatsa da bu proje farklı bir evren üzerine kuruluyor.

Apex Legends evreninde geçen bir FPS oyunu geliyor

Ocak ayında, henüz duyurulmamış bu projenin direktörü Mohammad Alavi'nin Respawn'dan ayrıldığı duyurulmuştu. Kendisi daha önce Titanfall oyunlarında ve Apex Legends oyununda anlatı direktörü olarak çalışıyordu. Aynı zamanda ikonik Call of Duty görevlerinden biri olan "All Ghillied Up" görevini de Infinity Ward'da çalışırken tasarlamıştı.

Respawn'ın ana şirketi EA, bu yıl üç farklı Star Wars projesi üzerinde çalıştıklarını da bildirmişti. Bunlardan biri Jedi: Fallen Order ve Jedi: Survivor'ın devamı olacak. İkinci proje Medal of Honor'un geliştiricilerinden Peter Hirschmann tarafından yönetilen yeni bir Star Wars FPS oyunu olacak ve üçüncüsü ise XCOM, Civilization oyunlarını geliştiren Firaxis Games'in eski çalışanlarından oluşan Bit Reactor stüdyosunun yaptığı bir Star Wars strateji oyunu olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2022 22:37
Apex benim bildiğim zaten Titanfall evreninde geçiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 13.07.2022 04:27
Apex zaten Titanfall evreninde geçmiyor mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2022 20:46
Titanfall 3 aradı gözüm...
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2022 15:50
benimde daha bugün son bölmüne geçtim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends evreninde geçen bir FPS oyunu geliyor
İlginizi Çekebilir