Apex Legends Sezon 5, Steam çıkışı ve Switch duyuruları yapıldı

Alparslan Gürlek 19.06.2020 - 13:29
Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends, Sezon 5 güncellemesi ile birlikte bu yılın sonuna doğru Steam ve Switch'e çıkıyor. Detaylar haberimizde.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen sevilen nişancı oyunu Apex Legends, dün EA Play Live etkinliğinde ilk gösterilen oyun oldu. Oyunun Sezon 5 güncellemesine, Sezon 5 içeriklerine ve yeni platformu Steam'e geleceğiyle ilgili detaylar paylaşıldı. Gelin birlikte inceleyelim.

Apex Legends Sezon 5 ile birlikte Steam platformuna da geliyor

Uzun bir yolculuğun 10. yılını tamamlayan Respawn Entertainment'in geliştirdiği sevilen nişancı oyunu Apex Legends, Steam'e gelen EA oyunları kervanına katılıyor. Oyun Yönetmeni Chad Grenier tarafından yapılan sunumda oyunun yeni sezonuyla ilgili de birçok detay paylaşıldı. Ayrıca harici bir video da Respawn Entertainment'ın 10. yıl kutlamaları için paylaşıldı. İsterseniz gelin önce Respawn Entertainment'ın 10. yıl kutlaması için yaptığı heyecan verici videoyu izleyelim.

Chad Grenier Sezon 5 ile inanılmaz bir ivme yakaladıklarını ve bu sezonun en büyük sezon olacağını belirtti. Ayrıca yeni karakterleri Loba'ya da değindiler. Kings Canyon haritasındaki büyük güncelleme de yerini aldı, Grenier "Huzurlar içinde uyu Skull Town" diyerek eski haritanın üzerine toprağı da atmış oldu. Respawn Entertainment tarafından yapılan 5. Sezon sunumunun videosu da hemen alt tarafta.

Son yaptıkları toplama etkinliği Lost Treasures'a da ilk bakışı yaptığımız videoda sıradaki etkinliğin bizlere neler vaat ettiğini görüyoruz. Lost Treasures etkinliği 23 Haziran tarihinde başlayacak. Bu etkinlikle birlikte sınırlı bir süre için  "Armed and Dangerous Evolved" adındaki oyuncuları sevdiği oyun modu geri dönüyor. Oyun modunda değişikliklere gittiğini söyleyen ekip artık oyuncuların tümündeki zırhların oyundaki en güçlü zırh olan "Evo Armor" olduğunu ve haritadaki yeniden doğma işaretçilerini kaldırdıklarını açıkladı. Bunun yerine oyuncular taşınabilir yeniden doğma işaretçilerine sahip olacak ve istedikleri yere yerleştirebilecek.

Apex Legends Sezon 5, Steam çıkışı ve Switch duyuruları yapıldı

Oyuna dair detayların verildiği gösterimin sonuna geldiğimizde ise Chad Greiner güzel haberi veriyor. Apex Legends, Steam'e de çıkıyor. Aynı zamanda Greiner "sizin inanılmaz çok bir sürü kocaman istediğiniz ve umduğunuz şey de geliyor" diyerek oyunun çapraz platformlar arasında oynanabileceğini söyledi. Apex Legends'ı Steam, Origin, Xbox One ve PlayStation 4 üzerinde oynayan oyuncular, birbirleriyle eşleşebilecek ve bu yılın sonuna doğru gelecek çapraz platform desteğiyle birlikte oynayabilecek. Bununla da yetinmeyen Greiner, oyunu bu yılın sonuna doğru Nintendo Switch için çıkartacaklarını da belirtti ve Switch konsolunun da çapraz platform desteğine dahil olduğunu duyurdu.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2020 17:37
Lobha değil Loba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2020 12:27
Bu arada karakterin adı Loba, Lobha değil. Yanlış yazılmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends Sezon 5, Steam çıkışı ve Switch duyuruları yapıldı
İlginizi Çekebilir