Apex Legends Shadow Society Etkinliği

Basın Bülteni 22.03.2024 - 12:54
Apex Legends'ın Shadow Society Etkinliği, yeni oyun modu, 36 kozmetik eşya ve "Cobalt Katar" gibi yeniliklerle 26 Mart-16 Nisan tarihleri arasında oyuncuları bekliyor.

Electronic Arts ve Respawn, Apex Legends'a getirecekleri Shadow Society Etkinliği'ni duyurdu. 26 Mart ile 16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinlik, oyuncuları yeni bir oyun modu, çarpıcı kozmetik eşyalar ve daha birçok yenilikle karanlık temalı bir maceraya sürüklüyor. Etkinlik, "Cobalt Katar" adında yeni bir Apex Artifact ve 36 yeni kozmetik eşyanın yanı sıra, Lockdown adlı sınırlı süreli bir oyun modunu da içerecek.

Apex Legends Shadow Society Etkinliği Karanlık Temalarla Geliyor

Apex Legends Shadow Society Etkinliği Karanlık Temalarla Geliyor

Yeni gelen Lockdown modu, dört kişilik takımların dar bir haritada kontrol noktalarını ele geçirip savunmaya çalışacakları bir mücadeleye sahne olacak. Bu mod, stratejik düşünmeyi ve takım çalışmasını ön plana çıkararak, Apex Legends'ın dinamiklerine yeni bir soluk getiriyor. Etkinlik süresince, oyuncular Ödül Mağazasında "Reputation" puanlarıyla 36 farklı etkinlik eşyasını açabilecek ve her bir yeni eşya ile Aşama Ödülleri'ne bir adım daha yaklaşacaklar. Etkinlik boyunca toplanan her eşya, oyunculara benzersiz bir deneyim sunarken, tüm 36 sınırlı süreli eşyayı toplayanlar, Apex Artifact ölüm kutusu efekti gibi son aşama ödüllerinin kilidini açacaklar.

Bu etkinlik, Apex Legends'ın oynanışına derinlik katmanın yanı sıra, oyunun estetik yönünü de zenginleştiren ögeler sunuyor. "Cobalt Katar" gibi mitik yakın menzilli kozmetik eşyalar, oyun içi karakterlerin özelleştirilmesine olanak tanıyarak, oyuncuların kişisel tarzlarını sergilemelerine yardımcı oluyor. Apex Legends Shadow Society Etkinliği, sadece PlayStation ve Xbox konsolları değil, aynı zamanda Nintendo Switch ve PC platformları üzerinden EA app ve Steam aracılığıyla da erişilebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends Shadow Society Etkinliği
İlginizi Çekebilir