Apex Legends x Post Malone Etkinliği Kasım Ayında Başlıyor

Basın Bülteni 2.11.2023 - 20:26
Ünlü sanatçının oyun sevgisi, Apex Legends’ın yeni sezonuna yepyeni bir oyun modu ve birbirinden farklı kozmetik eşyalarla yansıyacak.

Electronic Arts ve Respawn Entertainment’ın ünlü FPS oyunu Apex Legends’da görülen en büyük işbirliği önümüzdeki hafta yayına giriyor. 7 Kasım 2023’te ünlü sanatçı Post Malone, Apex Legends ile bir işbirliği yaparak yeni, kısıtlı zaman geçerli bir oyun modunun lansmanını yapacak ve sanatçının oyuna olan ilgisi, birçok çeşit kozmetik eşyayla Apex Legends envanterinde kendine yer bulacak.

Apex Legends x Post Malone Etkinliği Bu Ay Başlıyor

Apex Legends: Ignite ve Post Malone işbirliğiyle gelen Three Strikes oyun modu, Post Malone kozmetik eşyaları ve daha fazla bilgiyi içeren fragmanı aşağıda bulabilirsiniz:

Yeni Three Strikes modunda oyuncular çok daha hızlı bir şekilde hayata dönecek ve geri döndüklerinde bir süre ölümsüz olacaklar. Ayrıca takımlar, tüm eşya ve silahlarıyla birlikte ikişer kez hayata geri dönebilecekler. Oyuncular günlük mücadelelere katılarak Camo paraları kazanabilecekler ve ödül dükkanını ziyaret ederek yepyeni kozmetik eşyalara kavuşabilecekler.

Octane, Wraith, Horizon ve Lifeline için hazırlanan, Post Malone’dan esinlenerek yaratılan yeni “ikonik” kostümlerin yanında oyuncular, bu etkinliğe özel tasarlanan 20 farklı çıkartmayı elde ettikleri takdirde üç tane de efsanevi çıkartmayı envanterlerine ekleyebilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends x Post Malone Etkinliği
İlginizi Çekebilir