Apex Legends'ın mobil sürümü ne zaman çıkacak?

Furkan Güler 31.07.2019 - 12:07
Mobil oyunlar sabırsız.

Battle Royale pazarının en büyük temsilcilerinden bir tanesi haline gelen Apex Legends şu anda PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir durumda. Üç büyük platformda oldukça fazla büyüklükte olan bir oyuncu kitlesine hitap eden yapım, PUBG ve Fortnite'ın aksine hala mobil platformda kendini göstermedi. Bu durum üzerine sorular alan EA Games, geçtiğimiz gün düzenlediği soru cevap etkinliğinde bazı yanıtlar verdi. EA Games'in CFO'su olan Blake Jorgensen, Apex Legends'ın özellikle Çin'de büyük bir oyuncu kesimine hitap ettiğini ve Apex Legends'ın mobil sürümünün, firmanın 2021 finansal yılında çıkacağını açıkladı. EA Games'in 2021 finansal yılı ise 2020 yılının Mayıs ayında başlıyor. Yani eğer Apex Legends'ın mobil sürümünü bekleyen oyuncular arasındaysanız, 2020 yılının Mayıs ayına kadar pek fazla beklentiye girmemenizi öneriyoruz.

Apex Legends'ın mobil sürümü ne zaman çıkacak?

Diğer bir yandan Fortnite ve PUBG, mobil platformu adeta domine etmiş durumda. Mobil platformun ekmeğini çok iyi bir şekilde yiyen bu iki oyun, bakalım ne zaman yeni bir rakiple karşılaşacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
cptMorgan
cptMorgan 31.07.2019 21:26
PUBG Mobile için güçlü bir rakip olacağı kesin. PC oyuncuları için büyük oranda biten PUBG, Mobile versiyonu ile tahtını bırakmıyor diye düşünüyorum. Apex Legends'ın Mobile sürümü aynı etkiyi mobil platformlar için de gösterirse, PUBG büyük oranda hasar alır diye düşünüyorum. Artık PUBG için vaktin dolduğu kesin, Apex'e güvenim geliştiricilerinden dolayı sonsuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends'ın mobil sürümü ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir