Apple, altıncı nesil iPad Air'i geliştirmekte olduğunu duyurdu

Taylan Bal 19.07.2023 - 08:56
Apple, altıncı nesil iPad Air'i geliştirmekte. Bu, 2022 yılında piyasaya sürülen beşinci nesil modelin ardından gelen bir güncelleme olacak.

Altıncı nesil iPad Air'in, M2 yonga seti, Thunderbolt bağlantı noktası, yatay olarak hizalanmış bir ön kamera ve yeni renk seçenekleri gibi bir dizi yeni özellik içermesi bekleniyor.

Altıncı nesil iPad Air'de hangi yeni özellikler olabilir?

M2 yonga seti, iPad Air'e iPad Pro'ya benzer performans ve verimlilik sağlayacak. Thunderbolt bağlantı noktası, iPad Air'e harici depolama cihazları, ekranlar ve diğer çevre birimlerine bağlanma yeteneği sağlayacak. Yatay olarak hizalanmış bir ön kamera, iPad Air'i video konferansları ve canlı yayın için daha iyi hale getirecek. Yeni renk seçenekleri, iPad Air'e daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak.

Altıncı nesil iPad Air'de hangi yeni özellikler olabilir?

Altıncı nesil iPad Air'in hangi renk seçenekleri olacak?

Altıncı nesil iPad Air'in hangi renk seçeneklerinde satışa çıkacağı henüz belli değil, ancak beşinci nesil modelin gümüş, uzay grisi, mavi, yeşil ve pembe renklerinde satışa çıktığını göz önünde bulundurursak, altıncı nesil modelin de benzer renk seçeneklerinde satışa çıkması muhtemel olarak görünüyor. Fakat elbette daha yeni renk seçenekleri de olabilir. Yakın zamanda sızdırılacağını düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir: 4 GB'lık ilk nesil iPhone rekor bir fiyata satıldı

Altıncı nesil iPad Air'in fiyatı ne olacak?

Altıncı nesil iPad Air'in fiyatı henüz belli değil, ancak beşinci nesil modelin ABD'de 599 dolardan başladığını göz önünde bulundurursak, altıncı nesil modelin de çok farklı bir fiyat aralığında olmasını beklemiyoruz. Ancak, altıncı nesil modelde daha yeni bir işlemci, daha fazla depolama alanı ve daha gelişmiş kameralar gibi yeni özellikler olması durumunda fiyatın daha yüksek olması kaçınılmaz olacaktır.

iPad Air'in ne zaman piyasaya sürülmesi bekleniyor?

Altıncı nesil iPad Air'in ne zaman piyasaya çıkacağı henüz belli değil. Ancak, Bloomberg'den Mark Gurman'a göre, cihazın 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çok zaman kalmadığına göre bu yeni cihazı alıp almayacağınıza hemen karar verseniz iyi olur

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 03:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apple, altıncı nesil iPad Air
İlginizi Çekebilir