Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarını sitesine ekledi

Onur Güner 6.09.2016 - 18:54
Artık tamamen doğrulanmış oldu
Son zamanlarda sızıntılarla artık her detayını öğrendiğimiz teknoloji devi Apple firmasının yeni telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın daha resmi olarak lansmanı yapılmadı ancak Apple, daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı. Zira şirket, resmi internet sitesi üzerinden yeni kategori olarak cihazları ekledi. Türkiye saati ile yarın 20:00'da yapılacak lansmanda yeni cihazlarını tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyordu ki en son Vodafone, Hollanda resmi sitesi üzerinden, ''iPhone 7 Çok Yakında!'' açıklaması yapmış ve cihaz hakkında yapacağı kampanyaları duyurmuştu. Şimdi de resmi doğrulama sayılacak bu hareket gerçekleşti.

Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarını sitesine ekledi
Aksesuar kategorisine eklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kategorisi, bütün sızıntıları doğruladı. Ayrıca şirket bu hareketiyle iPhone 7 Pro ve iPhone 6SE modellerinin de tanıtılacağı söylentilerinin yalan olduğunu ortaya çıkardı. Ancak şirket yaptığı yanlışı hemen fark ederek yarım saat içerisinde sitesi üzerinden kategorileri kaldırdı ancak sitede dolaşan bir kişi, bunu çoktan fark ederek ekran görüntüsünü aldı ve  internette servis etti. Bakalım şirketin tanıtacağı yeni cihazlar nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Berzah
Berzah 7.09.2016 08:41
Artık gerçek anlamda android bir cihazı kullanmaya başlayacağım. İos 10 diye lanse ettikleri ucubelik iphone 6 için hiç bir yenilik barındırmıyor. Açık açık androidden arayüz çalmışlar, bildiğin android arayüzü getirmişler bildirim merkezine falan hadi bu rezillikleri bir kenara bırakalım, tasarımı kaliteli bir duruşu vardı telefonun 6 serileriyle onu da öldürdüler.
Geçen denediğim sony telefon bana daha çok keyif verdi, tutuş tasarım vs açısından.

Örneğin 6s cihzların tek ekstra özelliği (ufak tefek saçmalıkları saymıyorum) 3d touch.. Neden s gibi ara bir modele böyle bir özellik koyarak piyasaya çıkardılar, şu an bütün ios10 özellikleri de bu 3dtoch olayına uygun olarak üretiliyor.
Açıkçası iphone evet en uzun süre güncelleme sunan markalardan biri olabilir ama her yeni çıkardıkları sürümle en güncel modelleri hariç bütün telefonları öldürüyorlar. 3d toch özelliğin yok mu, ios 10 hiç bir yenilik sunmuyor, kullanamazsın, sana yönelik bir şey yapmıyoruz ama galerinde yeni ekran koruyucular bulabilirsin diyorlar. Her sene yeni bir iphone alman lazım ki her yeni çıkan işletim sistemindeki ufak tefek şeylerden faydalanabilesin ve o ufak tefek şeyler dışında hiç bir özellik yok. Şimdi iphone7 tanıtacaklar, bir sene sonra saçma sapan bir özellik ekleyip 7s ve bir önceki sürümleri sürümleri öldürür nitelikte ios güncellemeleri.

12 milyar mı milyon mu vergi kaçırmışlar ama hala çok fazla paraya ihtiyaçları var şerefsizlerin..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 08:38
Yanıyorumda 2binliralik telefonlar 4bine 5bine piyasaya çıkmalarına içim el vermiyor 1300 asgari ücret telefon 4bin buyrun bunun hesabını devlet versin yok ÖTV yok KDV yok TRT vergisi yok gümrük yani ey Türkiye anlaşılan sen be cepleri zenginlere kapitalizmin gücüne göre hareket ediyosun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 02:10
Ortada hata falan yok ki? Adamlar hiç para vermeden reklam yapıyorlar. Kaç sezondur bu sızıntılar var? En kaliteli reklam, Viral reklam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2016 00:28
Hadi hayırlısı yarını heyecanla bekliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarını sitesine ekledi
İlginizi Çekebilir