Apple Music, PlayStation 5'e geliyor

Eren Eroğlu 27.10.2021 - 20:54
Daha önce ''Apple Music, PlayStation 5'e geliyor'' sızıntılarıyla karşılaştığımız söylentiler, resmiyete kavuşmuş bulunuyor!

Apple Music, bir oyun konsoluna giriş yapıyor ve bu konsol PlayStation 5'in ta kendisi. Yeni uygulama, Apple Music abonelerinin, daha önce Spotify ile yapılması mümkün olan hizmetlere benzer bir şekilde ulaşabilmelerini sağlıyor. Sony'nin yeni nesil konsolunda oyun oynarken arka planda müzik dinleyebiliyor veya sadece uygulama ile müzik keyfinin tadını çıkarabiliyorsunuz.

Apple Music, PlayStation 5'e geliyor

Bu, PlayStation 5'in Apple ile düzenlemiş olduğu ikinci büyük yenilik. 2021 yılının başlarında Sony, Apple ile içerisinde bulunduğu ortaklığı genişleterek PlayStation 5 sahiplerine altı ay ücretsiz Apple TV Plus üyeliği sunmuştu. Televizyon kurulumunuzu basitleştirmek ve ekstra ayarlar ile çok fazla uğraşmak istemiyorsanız, Apple Music'in PlayStation 5'e gelmiş olması, oldukça güzel bir haber.

Apple Music, PlayStation 5'e geliyor

PlayStation 5'in Apple'ın müzik uygulamasıyla ilgili haberleri, ilk olarak bir Reddit kullanıcısının konsolun müzik menüsünde yayın hizmetini fark etmesinden sonra ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında söylentileri yayılan haber, bugün içerisinde resmî PlayStation sosyal medya hesapları tarafından yapılmış olan bir paylaşım ile resmiyete kavuşmuş bulunuyor. Resmî PlayStation Blog sayfasında paylaşılmış olan makaleye buraya tıklayarak detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 28.10.2021 16:43
Geldi ve harika geldi! Tüm şarkıların sözleri var gördüğüm kadarıyla. Apple ve Sony’ye teşekkürler. ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2021 10:24
8 yıl bekle gelen yeni nesil konsollara bak biri ps4 pro nun cilalı hali diğeri one x'in parlatılmış hali ne umduuuuk ne bulduuuk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apple Music, PlayStation 5'e geliyor
İlginizi Çekebilir