Aquaman karakteri için altyazılı video yayınlandı

Ersin Kılıç 21.10.2017 - 02:29
Jason Momoa'nın karakteri için yeni video geldi

DC sinematik evreni için bir dönüm noktası olan Justice League filminin gösterim tarihi yaklaştıkça filme dair yeni medyalar da gelmeye devam ediyor. Posterler, fragmanlar derken karakter odaklı videolar da gelmeye başladı. Filmin yeni videosunda ise Jason Momoa'nın canlandırdığı Aquaman karakterine yer verilmiş. Bu videoda hem filmden sahneler, hem kamera arkası görüntüleri, hem de yorumlar yer alıyor. Film bilgisi ve video şu şekilde;

Justice League: Adalet Birliği, 17 Kasım'da sinemalarda

Superman'e olanlardan sonra, insanlığa olan inancı, Bruce Wayne'in öncekilerden daha da güçlü bir düşmana karşı yeni arkadaşı Diana Prince'in de yardımını almasına neden olur. Batman ve Wonder Woman birlikte hareket ederek, yeni uyanan bir tehdide karşı, meta insanlardan oluşan bir takım oluştururlar.

Ancak, bu eşi benzeri görülmemiş kahramanlardan oluşan takıma rağmen Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) ve Flash (Ezra Miller) gezegeni bir felaketten kurtarmak için yine de geç kalmış olabilirler. “Justice League: Adalet Birliği” 17 Kasım’da, 3D, IMAX 3D ve Türkçe Dublaj seçenekleriyle sinemalarda.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 11:49
Bu adamın tipi nasıl bi değişik.. Sanki cinsel tercihi başkyamışta sonradan tövbe edip normal olanı seçip ulan bari normali seçtim az da steroid neyin kullanayım vücüt yapayım demiş gibi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aquaman karakteri için altyazılı video yayınlandı
İlginizi Çekebilir