Aral ve Merlin'den 3. Hearthstone Beta Key yarışması

Merlinin Kazanı
Merlinin Kazanı 29.10.2013 - 05:33
Bu sefer olay Twitter'da kopacak!
Blizzard'ın yeni oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft heyecanı Merlin'in Kazanı'nda devam ediyor. Geçen hafta yaptığımız yarışmamızın ardından bu hafta da beta key dağıtmaya devam ediyoruz.

6 gün boyunca günde 5 adet olmak üzere toplam 30 beta key daha sizlere Aral ve Merlin'den hediye.

Aral ve Merlin'den 3. Hearthstone Beta Key yarışması
Bu sefer olayı biraz değiştirip Twitter'a yönelelim dedik. Bugünden başlamak üzere Twitter'dan attığımız #HeartstoneMerlin hastag'li tweetimizi retweet eden ve Twitter sayfamızı beğenen kişiler arasından hergün rastegele seçilen 5 kişi Hearthstone beta key kazanacak.

Unutmayın yapmanız gereken şey Merlin'in Twitter sayfasını beğenmek ve HeartstoneMerlin hastag'li tweet'imizi retweetlemek.

Kazananlar hergün saat 17:30'da açıklanacaktır! Yeni tweet'ler ertesi gün yayınlanacaktır!
Herkese bol şans! 
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2023 19:54
Kalan Karakter : 300 Gönder
Aral ve Merlin'den 3. Hearthstone Beta Key yarışması

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×