ArcadeMonk'tan yepyeni bir Facebook oyunu: Bubble Pirates

Merlinin Kazanı 28.08.2012 - 10:01
Her korsan kılıç kullanmaz
Geliştirdiği sosyal ve mobil oyunlarla milyonlarca kullanıcının eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk’un yeni oyunu ‘Bubble Pirates’, Facebook’taki yerini aldı. Bubble Pirates, sürükleyici hikayesi ile baloncuk patlatma oyunlarına farklı bir soluk ve yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

ArcadeMonk'tan yepyeni bir Facebook oyunu: Bubble Pirates
Oyuncuların Kaptan Bob ile birlikte korsanlara karşı amansız bir mücadele içine girdiği Bubble Pirates ücretsiz olarak oynanabiliyor. Holyport Adası’nda başlayan macera farklı adalarda devam ederken, oyun renkli ve kolay oynanabilen yapısı ile kullanıcıları kısa sürede kendisine bağlamayı başarıyor. Boss'lar, özelleştirilebilen baloncuklar ve birbirinden farklı başarı ödülleri gibi özellikler ise eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor.

Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki farklı dil seçeneği bulunan Bubble Pirates, çok yakında iPhone, iPad ve Android versiyonları ile mobil platformlara da taşınacak. Eklenecek yeni dil seçenekleri ile küresel çapta oyunseverler ile buluşmaya hazırlanan oyuna facebook.com/BubblePirates adresinden ulaşılabiliyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
ArcadeMonk'tan yepyeni bir Facebook oyunu: Bubble Pirates
İlginizi Çekebilir