Arena of Valor: Yeni Çağ 5v5 Festivali’ni kutlamaya hazırlanıyor

Basın Bülteni 27.04.2022 - 10:34
Eğlenceli aktiviteler ve değerli ödüller ile birlikte AoV’nin dünya çapındaki topluluğu birbiriyle bağlanıyor.

Sevilen 5v5 MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyunu Arena of Valor: Yeni Çağ, yaklaşan 5v5 Festivali ve yeni versiyon güncellemesi ile Mayıs ayına sıkı hazırlanıyor. Aralarında heyecan verici oyun içi etkinliklerin, büyük bir anime ile merak uyandıracak bir iş birliğinin, yeni kahraman Yan’ın ve tamamen yeni bir sezonun bulunduğu birçok içerik oyuncuları bekliyor.

Yeni güncelleme ve kahraman ile festivale hazırlık

26 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 5v5 Festivali, tüm dünyadaki topluluk için “Çak Bir Beşlik!” temasına sahip bir Arena of Valor Arkadaş Festivali’dir. Oyunculara pozitif duygular yaşatmak ve AoV Arkadaş Festivali’nin  tüm eğlencesinden faydalanmaları için cesaretlendirmek adına tema boyunca daha fazla bonus ödülleri dağıtılacak.

Festival boyunca eğlenceli oyun modları

1-3 Mayıs tarihleri arasında çok daha fazla oyuncunun şenliklere katılabilmesi için sınırlı süreye sahip çeşitli özel oyun içi etkinlikler yapılacak. Yıldız Koruması[1], oyuncuların dereceli modda kaybetseler bile yıldızlarının kaybolmamasını sağlayarak oyuncuların üst dereceler  için savaşmasına imkan tanırken, Takımla Kostüm Paylaşımı[1] ise oyuncuların maç sonlarında birbirleriyle sahip oldukları kostümleri paylaşmasını, böylece de kahramanlarını farklı kostümlerle görme coşkusunu sağlayacak.

AoV oyuncularına 5v5 Festivali boyunca başkalarıyla takım kurarak seçtikleri beş farklı kahramanı kazanma imkanı tanıyan 5v5 Festivali Şanslı Kutular etkinliği de 1-5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Tek yapılması gereken seçtiğiniz kahramanı ödül havuzuna koymak, dilek jetonları kazanmak için takım olup oyunlar oynamak ve ödül havuzundan rastgele bir kahraman kazanmak için bunları değiş tokuş yapmak. Bu kadar kolay!

Arena of Valor: Yeni Çağ 5v5 Festivali’ni kutlamaya hazırlanıyor

Oyuna yeni kahraman ekleniyor

26 Nisan’da 5v5 Festivali’nin başlamasıyla birlikte Ejderha Krallığı’nın dahi ressamı olan Yan, yeni bir kahraman olarak oyuna ekleniyor. Savaş alanında hem hızlı hem de çevik olması sebebiyle çetin bir savaşçı olan Yan’ın nihai becerilerinden ve geliştirilmiş yeteneklerinden ilham alabilirsiniz. Oyuncuların, bu yeni kahramanın savaşlarda yaşadığı tıkanma dönemlerinin üstesinden gelmek için Yan’ın yeteneklerini ortaya çıkararak yaratıcı yollar keşfetmelerini istiyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arena of Valor: Yeni Çağ 5v5 Festivali’ni kutlamaya hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir