Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

ARK: Survival Evolved resmi olarak çıkıyor!

Ayrıca yeni mod duyuruldu

ARK: Survival Evolved resmi olarak çıkıyor!
İlk erken erişime çıktığında ben dahil binlerce oyuncu tarafından satın alınan ve beğenilerek oynanan Ark: Survival Evolved, özellikle özel tasarım ve dinazorlarla olan etkileşimin çok iyi olmasından dolayı çok sevilmişti. Oyuncuların arkadaşlarıyla beraber oynayarak büyük keyif aldığı oyun, sahip olduğu atmosferi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak 2 yıldan uzun süredir erken erişimde olan oyun ne yazık ki optimizasyon konusunda bekleneni veremedi. Erken erişimde olan oyuna ücretli genişleme paketi çıkaran yapımcılar maalesef sunuculardaki ping sorununu ve FPS düşüklülüğünü gideremediler. Lakin şimdi yapımcılar yaptıkları açıklamayla oyunun artık resmi olarak çıkacağını söylediler.

ARK: Survival Evolved resmi olarak çıkıyor!

Yapılan açıklamaya göre oyun 8 Ağustos 2017 tarihinde Windows, Linux, MAC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun normal sürümü 59$ olarak ve Season Pass sürümü ise 99,99 $ etiket fiyatıyla raflardaki yerini alacak. Ayrıca yanında dinozor defteri, oyuna ait kumaş bir harita ve farklı özel içeriklerin verileceği Limited Collector's Edition sürümü ise 159,99 $ olacak. Bu açıklamanın ardından ise yapımcılardan farklı bir açıklama geldi ve oyunun yeni Ragnarok modu duyuruldu. Şu anda Steam üzerinden PC platformlarına indirime açılan bu yeni mod, PS4 ve Xbox One platformları için 4 Temmuz tarihinde indirime açılacak.



Bu yeni modla beraber oyuna yeni çeşit dinozorlar, harita, silahlar, zindanlar ve keşfedilmeyi bekleyen mağaralar eklendi. Sizce oyunun resmi olarak çıkışını gerçekleştirmesi doğru karar mı yoksa henüz erken mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

H
Hickey Kazan Bekçisi

Hatalar için umarım iyi bir güncelleme gelir, 2 saat oynadım düzeltilmesi gereken hatalar var.

0 puan
LS
Luke Skywalker Çırak

Oyunu 5 ay civarı önce almıştım indirimde,4 saat oynadım sadece(2 saat civarı hatalara çözüm bulma falan filan)o kadar çok sorun vardı ki açmadım bir daha, ayrıca almamdan 5 gün sonra çok daha iyi indirime girmişti. Hiç oynayasım kalmadı ama bir şans vereceğim yine de.

0 puan
MO
MK Okuru

dostum 2600 saatim var yaklaşık 50 saat hatalarla geçti normal oyunlarda olan büyük deavasa bir hatalar modları sil yükle harddiske kopyala felan derken öyle geçti yani oyun gayet güzel.(fps optimizesi de tam geldimi yeme de yanında yat,bu arada şanssız zamanına gelmişsin.)

0 puan
MO
MK Okuru

Optimizasyon sorununu çözmeden hatta ilerleme dahi katetmeden tam sürüm bence yanlış bir karar.

0 puan
MO
MK Okuru

Şuan ek paketiyle beraber 68 tl olan oyunu 59$' a mı çıkaracaklar bunca bug'a rağmen ? sonra da oyuncular bağımsız yapımcılara niye destek çıkmıyor! derler

0 puan