Ark Combat Evolved yapımcılarının yeni oyunu Atlas duyuruldu!

Ersin Kılıç 6.08.2018 - 10:04
Atlas oyunu ilk videosu ile karşımıza çıktı

Yaptıkları ilk ve tek oyun olan Ark: Combat Evolved ile adından söz ettiren Studio Wildcard ekibinin yeni oyunu Atlas ortaya çıktı. Henüz resmi olarak firmanın site ve sosyal medya kanallarında duyurulmasa da, oyunun ilk videosu bir şekilde ortaya çıktı.

Ark yapımcılarından korsan temalı Atlas geliyor

Oyunun yayınlanan ilk videosuna baktığımızda tabi ki aklımıza Sea of Thieves geliyor. Genel yapı olarak Sea of Thieves'e fazlasıyla benzeyen oyunun içerik anlamında ise çok daha fazla şey vaat edeceği ilk videosundan bile belli edilmiş. Co-op oynanış, hazine avları, kendi gemini yapma ve tabi ki büyük korsan savaşları videonun öne çıkan noktaları arasında yer alıyor. Bunun dışında videoda gözüken binek hayvanlarını da unutmayalım. 

Tabi işin arkasında Ark yapımcıları olunca özellikle inşa etme konusunda aklımızda çok fazla soru işareti kalmıyor. Ark: Combat Evolved ve daha sonra çıkarılan genişleme paketi Survival of the Fittest ile tecrübeli bir hale gelen firma muhakkak burada yaptıkları bazı dinamikleri Atlas'a ekleyeceklerdir diye düşünüyorum. En önemli nokta ise oyun muhtemelen Sea of Theeves'ten içerik olarak çok daha zengin olacak. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2018 20:51
Degerli editor afedersin ama kor musun ARK: Combat Evolved nedir?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2018 11:59
Sea bilmem neden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2018 10:35
Sea of Theeves iyi satış başarısı yakalayınca yapımcılarda boş durmuyor tabi ama bence korsan oyunları içerisinde hem grafiksel anlamda hemde konu anlatımı konusunda Skull and bones çok daha başarılı olacak gibime geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2018 10:24
Sanki geliştirdikleri oyun optisi müthiş, bugsuz bir oyunda yeni bir oyun yapıyorlar hemde aynısı neredeyse. Su dalgası + gemi bitti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ark yapımcılarından Sea of Thieves'e rakip olan Atlas geliyor!
İlginizi Çekebilir