Arkham City'de, Joker bizi yine mi kandırdı?

Emin Çıtak 25.02.2015 - 15:16
Arkham Knight çizgi romanı oyunun sır perdelerini aralıyor!
Arkham City 2011 yılında çıktığında, Asylum’u bir üst noktaya taşıyarak sadece en iyi süper kahraman oyunu değil tüm zamanların en iyi aksiyon oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Rocksteady’nin detaylara gösterdiği özen ve Batman olma hissini oyunculara sonuna kadar verebilmesi gerçekten takdir edilmesi gereken şeyler.

Oyunun sonunu hatırlayan var mı? Daha doğrusu oyunun sonunu unutabilen var mı? Yazının bundan sonrası hem 2. oyunun sonuna dair hem de Arkham Kinght’ta olabileceklere dair ağır Spoiler içeriyor olabilir. Aman dikkat diyoruz, sonra bize kızmayın.


Senaryosu Rocksteady tarafından yazılan ve Arkham Knight arasındaki hikayeyi bize anlatan, Arkham Knight çizgi romanı bu hafta başladı. Daha ilk bölümde öyle bir olay oldu ki, ikinci oyunun sonuna damga vuran olayın gerçekliğini sorgulamaya başladık.
Arkham City'de, Joker bizi yine mi kandırdı?
Çizgi roman direkt olarak ikinci oyunun son sahnesinden başlıyor, yani Joker’in ölüm sahnesinden. Ardından Joker’in cesedi Gotham Hastanesi’ne taşınıyor ve doktorlar otopsiye başlıyorlar. Fakat korkunç bir gerçeğin farkına varmaları uzun sürmüyor, Joker’in harap olmuş derisi sahte! Olayın ardında zehirlenen doktorları görünce aklımıza tek bir soru geliyor?

Joker ölmedi mi?

Cevap net değil ama bu olayın yaşanması hepimizi kuşkuya düşürmüş durumda. Ayrıca Arkham Knight daha ilk bölümden tozu dumana katmaya başladı. Bakalım üçüncü oyunda büyük bir sürprizle karşılaşabilecek miyiz?
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arkham City'de, Joker bizi yine mi kandırdı?
İlginizi Çekebilir