Armie Hammer, The Godfather kadrosunda

Özgür Deveci 3.12.2020 - 14:28
The Social Network filminde Winklevoss kardeşlerden birini oynayan Armie Hammer, The Godfather kadrosuna dahil oldu.

Armie Hammer, The Godfather'ın perde arkasını anlatacak olan Paramount Plus dizisi The Offer'ın kadrosuna katıldı. Hammer, 1972'de The Godfather'ın yapımcılığını üstlenen Al Ruddy olarak başrolde oynayacak. Dizi, Ruddy'nin dizisi setindeki deneyimine odaklanacak ve 10 bölümlük mini dizide baş yapımcı olarak görev yapacak. Nikki Toscano ve Leslie Grief'in yönetici yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Michael Tolkin kaleme alacak. Dizinin yapımcılığını ise, Paramount Television Studios üstleniyor.

Hammer geçmişte Gossip Girl, Reaper ve American Dad gibi birçok TV dizisinde yer aldı. Ancak, The Offer bir TV dizisindeki ilk düzenli başrolü olacak. The Social Network, Call Me by Your Name, J. Edgar ve The Man From U.N.C.L.E. filmleriyle tanıdığımız ünlü aktör, Call Me by Your Name filmindeki performansıyla 2018 yılında Altın Küre adaylığı kazandı.

Armie Hammer, The Godfather kadrosunda

Armie Hammer, The Godfather kadrosuna dahil oldu

ViacomCBS, geçtiğimiz Eylül ayında CBS All Access'i yeniden markalandırdığını açıkladı. Yapılan açıklamayla birlikte The Offer, duyurulan yüksek profilli birkaç projeden biri oldu. Buna ek olarak diğer yapımlar arasında Oscar ödüllü Taylor Sheridan'ın casus drama dizisi Lioness ve belgesel dizisi Behind the Music yer alıyor.

CBS All Access'i yeniden markalaşmasıyla BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ve Paramount Pictures kütüphanesinden birçok içeriğin eklenmesiyle Paramount Plus, yaklaşık olarka 30.000 dizi ve film sunuyor. BET, Comedy Central ve ViacomCBS, Paramount Plus için orijinal diziler yapacak.

Ayrıca The Godfather: Part III’ün yeniden kurgulanmış versiyonu için geri sayım başladı. The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone ismiyle gösterime girecek film, son filmin senaryosuna bağlı kalacak. 4 Aralık 2020 tarihinde ABD'deki bazı sinema salonlarında vizyona girecek filmin, 8 Aralık’ta Blu-ray sürümü yayınlanacak. Buna ek olarak dijital platformlarda da gösterime gireceği belirtildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 23:13
bir an korktum remake olacak diye haberi okuyunca rahatladım. ne ekmeğini yediler bu godfather ın be
Kalan Karakter: 300 Gönder
Armie Hammer, The Godfather kadrosunda
İlginizi Çekebilir