The Godfather Coda filminin ilk fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 20.11.2020 - 13:03
The Godfather: Part III'ün yeniden kurgulanmış versiyonu The Death of Michael Corleone'dan ilk fragman yayınlandı.

The Godfather: Part III’ün yeniden kurgulanmış versiyonu için geri sayım başladı. The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone ismiyle gösterime girecek film, son filmin senaryosuna bağlı kalacak. 4 Aralık 2020 tarihinde ABD'deki bazı sinema salonlarında vizyona girecek filmin, 8 Aralık’ta Blu-ray sürümü yayınlanacak. Buna ek olarak dijital platformlarda da gösterime gireceği belirtildi.

Coppola, filmin yeniden kurgulanmış versiyonuyla ilgili heyecanını "Filmi yeniden düzenledim ve gerçekten yeni bir başlık değil, orijinal bir başlığı verdim: The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Müzik teriminde, coda bir çeşit son söz, özet gibi aslında ve biz de filmin böyle olmasını amaçladık. Yeniden kurgulanmış sürümde başlangıcı ve sonu farklı olan bir film göreceksiniz. Baştan sona birçok sahne yeniden konumlandırıldı ve filme yeni bir hayat verdiğimizi düşünüyorum." sözleriyle dile getirdi.

The Godfather Coda filminin ilk fragmanı yayınlandı

The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone, 4 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak

Baba Michael Corleone artık 60 yaşını geçmiştir ve babalığı devredecek bir varis aramaktadır. Bu sırada yıllardır başarmak istediği şey, aileyi bir suç örgütü konumundan çıkartıp yasal iş yapan bir aile haline getirme projesini yeniden ele almaktadır. Üçlemenin ilk iki filmi sinema tarihinin en büyük yapımlarından biri olarak kabul görse de, serinin üçüncü filmi hayranlar tarafından çok fazla eleştiri almıştı. Coppola, bu eleştirileri bir nebze olsun azaltmak adına filmin 30. yılını bu şekilde kutlamaya karar veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Franc D'Ambrosio, Bridget Fonda, George Hamilton, Joe Mantegna, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola ve Raf Vallone gibi ünlü isimler yer alıyor.

Paramount Pictures, geçtiğimiz Eylül ayında filmin yeniden kurgulanmış versiyonu için 6 ay çalıştıklarını belirtmişti. Filmin yönetmeni Coppola, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada "Filmin yeniden kurgulanmış versiyonu, hem Mario’nun hem de benim tercih ettiğim ismin ve Part III'e ilişkin orijinal fikrimizin bir kabulüdür. Finalin bu sürümü için yeni bir başlangıç ??ve bitiş sahneleri yarattım ve bazı sahneleri, çekimleri ve müzikleri sıfırdan düzenledim. Bu değişikliklerle birlikte, kare kare restore edilmiş görüntü ve orijinal 5.1 sesle benim için bu, ilk iki filmden daha iyi bir sonuç verdi. Jim Gianopulos’a ve Paramount Pictures’a, üçüncü filmi tekrar yapmama izin verdikleri için çok minnettarım." ifadelerine yer verdi.

Son olarak filmin yeni kurgusundan yayınlanan ilk fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 23:04
Filme bile güncelleme geliyor ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 10:55
E bizdeki godfather seti bozuldu yaa..hem dvd hem bluray setim vardı niye şimdi bu film?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 20:38
DÜNYANIN EN İYİ FİLMİ GELİYOR. DEMEDİ DEMEYİN!
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2020 15:17
Aynı fillm zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 14:05
müziği yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Godfather Coda filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir