Armored Core 6 hayranlarını mutlu edecek

Taylan Bal 23.08.2023 - 11:54
FromSoftware, yaklaşan mekanik oyunu Armored Core 6: Fires of Rubicon için hayranları memnun edecek popüler bir özelliği doğruladı.

Bu yeni başlık, uzun bir süredir yeni oyun görmeyen Armored Core serisine heyecan verici bir giriş yapacak.

Armored Core 6'da fotoğraf modu olacak

Armored Core 6: Fires of Rubicon, temelde hiçbir FromSoftware oyununun sunmadığı yepyeni bir özellikle geliyor. Bu yeni özellik bir fotoğraf modu. Bu yeni özellik, 2013'ten beri yeni oyun görmeyen Armored Core serisine heyecan katan bir giriş olmayı da net bir şekilde vaat ediyor.

Mekanik yapı ve savaşa odaklanma

Armored Core 6, Elden Ring'in motorunu kullanmasına rağmen, Souls tarzından ayrılarak mekanik yapının ve savaşın merkezine odaklanıyor. Yeni özellikler, oyunculara mekaniklerini özgürce inşa etme ve savaşma fırsatı sunuyor.

Armored Core 6 hayranlarını mutlu edecek

Oyuncular, kendi özelleştirilmiş mekaniklerini oluşturabilecek ve çeşitli silahlar ve ekipmanlarla donatabilecekler. Oyunun odak noktası, taktiksel zekaya ve becerilere dayalı stratejik savaş deneyimi sunmak. Elden Ring'den farklı olarak, Armored Core 6 daha çok özgür formda savaş ve yaratıcılıkta öne çıkacak.

Oyun mekaniği ve teknik detaylar neler?

Armored Core 6, Elden Ring ile aynı motoru kullanacak olmasına rağmen Souls benzeri dövüş mekaniğini terk ederek, mekanik yapı ve savaşa odaklanacağı için muhtemelen farklı bir deneyim sunacak. PlayStation Japan tarafından açıklanan bilgilere göre Armored Core 6: Fire of Rubicon, Fotoğraf Modu'na sahip olacak. Bu mod kullanılarak oyuncular, arayüzü gizleyerek oyunun farklı açılardan ekran görüntülerini alabilecekler. 

Videoda, oyuncuların ekran parlaklığını değiştirmelerine, filtreler eklemelerine ve daha fazlasına izin verecek olan Fotoğraf Modu'nun nasıl çalıştığını görmek mümkün.

Ayrıca, Armored Core 6'nın önemli teknik detaylarından bazıları da açıklandı. Geliştiriciye göre oyun, PS5 ve Xbox Series X/S'te 60 FPS hedefine sahip olacak, ancak eski nesil konsollar 30 FPS ile sınırlanacak. Diğer yandan, PC oyuncuları 4K çözünürlük ve 120 FPS'ye erişebilecek, bu da güçlü bir sistemleri olan oyuncular için Armored Core 6'yı deneyimlemek için en iyi platformu yapıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 00:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2023 13:01
4k-60 calısıyor ps5-xsx'de. daha ne olsun. pcde de donanım iyiyse canavar gibi performans. demek yapan yapabiliyor ki bu oyunu eski konsollara çıkarmasalar daha fazla bile sonuç alınırdı ama satış artsın diye yapılıyor olsa gerek
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2023 10:35
4k 60 fps mi çalışıyor ps5 ve xsx de? Asdfgjh :)) kaynak? Nasılsa isim yazmıyosunuz ya atarsın tabi böyle :))
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2023 12:35
Çok iyi bir yorum ve analiz, harika.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Armored Core 6 hayranlarını mutlu edecek
İlginizi Çekebilir