Arsenal'ın sosyal medya ekibinden şahane bir video geldi

Ersin Kılıç 11.10.2018 - 10:35
Arsenal'ın sosyal medya ekibinden nostaljik bir video geldi

Arsenal sosyal medya ekibi yayınladıkları bir video ile sadece kendi taraftarlarının değil, futbol seven herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ekibin hazırlamış olduğu retro futbol oyunu temalı video, sosyal medyada dikkat çekmeye başladı bile.

Arsenal sosyal medya ekibinden retro bir video geldi

Sosyal medya ekibi eski futbol oyunlarındakine benzer bir video hazırlamayı başarmış. Takımın teknik direktörlüğünü yapan Unai Emery'nin adına gönderme yapılarak Emery Ball Deluxe isimli bir oyun oluşturulmuş. Zaten hazırlanan bu videonun ana menüsünde de İspanyol teknik direktörü görüyoruz. Tıpkı klasik futbol oyunlarında olduğu gibi ekrana Press Start ibaresi de eklenmiş.

Futbolcu seçiminden sonra ise Arsenal'ın geçtiğimiz günlerde Fulham'a atmış olduğu gol, retro bir oyun olarak uyarlanmış. Maçın 66. dakikasında Ramsey tarafından atılan gol, hem atak organizasyonu hem de bitirici vuruş ile dikkat çekmeyi başarmıştı. İşte bu gol retro bir ftubol oyunu şeklinde uyarlanmış ve ortaya gerçekten  bir o kadar da nostaljik bir video çıkmış. Bu arada bu atağın bana Henry ve Bergkamp döneminin Arsenal'ını hatırlattığını da söylemem gerekiyor.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2018 10:44
Adamlar ne gol atmış bee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arsenal'ın retro futbol oyunu temalı videosu şahane olmuş
İlginizi Çekebilir