Artık Destiny karakterinizi gizleyebileceksiniz

Hürcan Köse 25.01.2016 - 11:24
Artık öyle her elini kolunu sallayan istatistiklerinize ulaşamayacak
Destiny oyuncuları, diğer tüm online oyunlarda da olduğu gibi kendi içlerinde bir rekabete sahipler. Trials of Osiris ve benzeri PvP etkinliklerinde karşınıza gelen oyuncunun önceki maçlarda ne kullandığı, hangi statlara sahip olduğu ve hangi yetenekleri kullandığı gibi bilgilere bazı üçüncü parti uygulamaları sayesinde ulaşabiliyor ve bir bakıma hile yapabiliyordunuz.

Bungie'nin attığı yeni adımla artık bu olay tamamen ortada kalkacak. Bungie'nin forumlarda duyurduğu bilgilere göre bu gizliliği içinde barındıran güncelleme bir sonraki yamayla gelecekmiş. Bugie'den Alex Loret de Mola konu hakkında şöyle demiş; "Bu özelliğin yapımını bitirdiğimiz zaman, oyuncular Ayarlar'da Gizlilik Seçenekleri'ne girip; giyilmekte olmayan envanterlerini, önceki maçlardaki istatistiklerini ve bu gibi bilgileri anonim ya da anonim olmayan tüm kullanıcılardan saklayabilecekler."

Yani artık beraber maça girdiğiniz birisi Destiny Tracker gibi bir uygulama sayesinde sizin bilgilerinize ulaşamayacak ve böylece maçta iki taraf da eşit olmuş, birbirlerinin bilgilerine ulaşmamış olacaklar. Gelecek olan bu yeni güncelleme ile beraber birkaç üçüncü parti uygulaması da oyunu destekler hale gelecekmiş.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 03:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2016 10:57
bunla uğraşanmı varmış :) loserlara iyi olmuş işte seti giyip şekil yapabilirler artık tam olarak... oyunu oynayan adamı ilgilendirmeyen bi durum. arkadaşada katılıyorum önce lagı düzeltsinler amerikalıları bulmasın sürekli güney amerikalılar ile akraba çıktık nerdeyse...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 12:38
İlk önce lag ve bağlantı sorununu çözsünler. Ne zaman bağlansam oyuna çoğu zaman bağlantımı kırmızı gösteriyor. Benle en az birkaç kişi daha aynı kırmızı oluyor. Dünya para kazanan oyuna böyle birşey olmamssı gerekir ilk bunu düzeltsinler
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2016 01:54
Bence sen net hızını arttır ben oyunu paylaşım dahi yapabiliyorum 100 mbps ile sıkıntı yok
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2016 00:18
Maalesef o sizin bağlantınızla ilgili bir durum. Genelde ads le kullanıcılarında bu problem çok oluyor.
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 16:02
O oyunla ilgili değil Ttnet ile ilgili
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık Destiny karakterinizi gizleyebileceksiniz
İlginizi Çekebilir