Artık Hollywood için çok fazla param var

Furkan Güler 7.11.2017 - 14:59
George Clooney'den ilginç bir açıklama geldi.

Hollywood tarihine adını yazdırmayı başaran George Clooney, yaptığı bir röportajda Hollywood için çok fazla parası olduğunu ve yaşı sebebi ile oyunculuğa olan hevesinin azaldığını belirtti. Seneler içerisinde onlarca başarılı filmde oynayan Clooney, şu anda 56 yaşında. Hollywood sinemasında çekilen filmlere bakarak bazı kaliteli rollerde oynayabileceğini söyleyen usta oyuncu, bundan sonra hayalindeki filmleri çekeceğini söylüyor. Paraya ihtiyacı olsa tekrar kahve reklamlarında oynayabileceğini söyleyen oyuncu, Brad Pitt'i de kendini örnek aldığını söyledi.

George Clooney, kendisi hakkında ilgi çekici bir açıklamada bulundu


Ayrıca Donald Trump'a için karşıt görüşler besleyen oyuncu, diğer Hollywood oyuncuları gibi siyasete asla girmeyeceğini söylüyor. Diğer bir yandan hayalinde yer alan filmleri çekmek için sınırsız para kaynağına sahip olduğunu söyleyen Clooney, kendi çektiği filmlerin çekim süreleri ile artık ilgilenmediğini söyledi.

Bakalım George Clooney'den ilerleyen dönemlerde nasıl projeler göreceğiz. Ayrıca Suburbicon filmine değinen Clooney, çekimlerinin iki yıl sürdüğünü ancak çekimlerinin uzunluğu konusunda kendisini eleştirenlere kulak asmadığını belirtti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 8.11.2017 01:48
Kimileri için de hayat böyle işte...
Kalan Karakter: 300 Gönder
komikaze
komikaze 7.11.2017 20:13
Ayrıca dan önceki paragrafta yazı karakterleri küçük kalmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık Hollywood için çok fazla param var
İlginizi Çekebilir