Artık insanlar ''dijiseksüel'' olacaklar

Onur Güner 1.12.2017 - 13:24
Bilim insanları ortaya ilginç iddia attı

Her ne kadar yıl neredeyse 2018 olsa da dünyanın her yerinde hala daha insanların cinsel yönelim farkından dolayı nefret dolu cinayetler işliyor,, aşağılamalar ve tartışmalar sürüyor. Malaesef ki birisinin tercihlerini özgürce yaşayabildiği yerler bir elin parmağını geçmiyor iken bilim insanlarından konuya farklı bir yaklaşım geldi. Gelişen teknoloji çağı kuşkusuz ki hayatımızın her yönünden bizi etki altına alıyor. Bu etkilere artık cinsel yaşam da eklendi bile. Zira seks robotları yavaş yavaş piyasaya sürülüyor iken sanal gerçeklik (VR) porno filmleri de karşımıza çıkıyor. Ancak Kanadalı bazı bilim insanları ortaya hem tartışmaları alevlendirecek hem de  bu gelişmeleri bir adım ileriye taşıyacak iddia attılar.

Artık insanlar ''dijiseksüel'' olacaklar

Zira atılan iddiaya göre yakın bir zamanda dijiseksüel adı verilen bir cinsel tercih ortaya çıkacak ve insanoğlunun büyük kısmı bu tercihe yönelecek. Cinsellik ve İlişki Terapisi Dergisi'nin de  (Journal of Sexua and Relationship) yayınladığı makalelerle destek verdiği bu iddia, şimdiden bazı insanları korkutmaya yetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Profesör Neil McCarthour, artık gelişen teknoloji sayesinde yeni robotların insanların cinsel istekleri üzerine üretileceğini ve bir insan partnerin yapamayacağı şeyleri yaparak partner konusunda bir adım önde olacağını belirtti. Yani insanlar artık birbirleriyle değil dijiseksüel olarak robotlarla ilişkiler kuracaklar.

Teorisyenlere göre bu iddianın gerçekleşmesi hem yüksek hem de tehlikeli. Zira bu cinsel yönelimin evrimi etkileyeceğini ve dişilerin üreme yeteneğini zamanla unutabileceğini söylüyorlar. Bu robotlar doğanın dengesini bozabilir yönünde fikirler ortaya atılmış durumda. Bakalım bu iddialar doğru olacak mı belki biz değil ama bizden sonraki kuşak bekleyip görecek. 

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 07:31
Eskiden merlin böyle değildi ve daha saygındı. Kapitalizm ne gerektiriyorsa yapıyor anlaşılan!!!

---

Eskiden de böyleydi sevgili okur, sadece sen fark etmemişsin. Sitemiz bir portal olduğu için Bilim kategorisinde de yazıyoruz. Bu konu da Bilim'e girdiği için, haliyle yazdık. :)

-Onur
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2019 09:39
Evlilik sadece cinsellik mi ? adam yukarda karımı boşarım demiş o robot anne olabiliyormu ? neslini devam ettirebiliyor mu ? Sana Yemek yapabiliyor mu ? Pis donunu yıkayabiliyor mu ? Evini temizliyip malını koruyabiliyor mu ? Ne sapık haber gerci bu yazdığımı yayınlamazsınız işinize gelmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2017 19:47
Çok iyi ya. Tak fişe çatr çutur. Ne desen yapar, kimsenin kimseyle ihtiyacı olmaz bende karıyı boşarım
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2017 11:55
:)
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 02:02
:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 13:26
hahaha günümüzde bilim demek kanıtlanmamış saçma teorilerin ciddiye alınıp konuşulması demek artık,bilimde bitmiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 09:09
Her şey güzelde o resimdeki hatun ne alaka :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 07:33
Ne dar düşünüyorsunuz. Her şey sanki 3-5 dakikalık cinsellikten ibaret. Sorumluluktan kaçıp her şeyi bedelsiz zevk olarak gördüğünüz için bunlar. Ama bunun da bir bedeli var unutmayın!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık insanlar ''dijiseksüel'' olacaklar
İlginizi Çekebilir