Artık kesin: Call of Duty: Black Ops III resmen geliyor!

Emin Çıtak 10.04.2015 - 02:45
"Numaralar Mason, numaralar!"
Evet, beklenen oldu ve ismen olmasa bile Call of Duty'nin yeni oyunundan ilk detaylar resmi olarak ortaya çıktı. Uzun süredir konuşulan ve duyurulması an meselesi olan Black Ops III'te böylece onaylanmış oldu.

Bu yıl sıra kendisine gelen Treyarch henüz birkaç saat önce oyunun ilk Teaser'ını yayımladı ve 26 Nisan için gün verdi. 2 dakikalık Teaser'da hiçbir şekilde Black Ops III kelimesi geçmiyor ama oyun kendini hem oturur pozisyondaki asker sulieti, hem "III" rakamı, hem de Teaser içindeki önceki oyunlara ait konuşmalardan belli ediyor.

Yani kaçaro yok. Activision'ın fenomen FPS serisi, elinde kalan son "iyi" hikayeden devam ediyor. 2025 yılında geçecek olan hikaye modunda, yine bir dünya savaşı izleme ihtimalimiz hiç de düşük değil. Exo Suit'lerin de kullanılacağı belirtilen yeni oyun, anlaşılan o ki, oynanış konusunda Advanced Warfare'ın açtığı yolu izleyecek.

Bu arada Call of Duty: Black Ops III, yeni nesil baz alınarak geliştirilen ilk Call of Duty oyunu olacak ve yüksek ihtimalle eski nesilde daha fazla Call of Duty göremeyeceğiz.

Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık kesin: Call of Duty: Black Ops III resmen geliyor!
İlginizi Çekebilir