Artık oyuncakları bulmak çok daha kolay

Murat Halilbeyoğlu 11.01.2013 - 15:30
İşte yeni oyuncak mağazanız
Yaşı kaç olursa olsun her insanın bir oyuncak tutkusu olmuştur içinde. Hatta bir çoğumuzda hala da devam etmektedir mutlaka.

WoW figürleri, Gundam maketleri, gemi ve uçak modelleri hatta puzzl'lar bile biz büyüklerin uğraşmaktan bıkmayacağı oyuncaklardır.

Nitekim şimdiki konumuz büyüklerden çok küçüklere yönelik, en azından şimdilik. Dilek Çiftçi ve eşi Ergün Çiftçi'nin hazırladığı yeni bir site hakkında; onlineoyuncak.com

Artık oyuncakları bulmak çok daha kolay


Eğer siteye girip bakarsanız oldukça güzel hazırlanmış. Sitenin esas amacı çocuğunuzun yaşına ve özelliklerine uygun, doğru oyuncağı kolayca bulup satın almak. Bunu için yaş, cinsiyet, fiyat, karakter, amaç ve markalar olmak üzere farklı kategoriler ile çocuğunuza uygun oyuncaklar bulabiliyorsunuz.

Sitede 0-3 aylık bebeklerden 10 yaş üzeri çocuklara kadar pek çok oyuncak çeşidi mevcut. Siteye https://www.onlineoyuncak.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Dilek Hanım'a sorduğumuzda kendisi onlineoyuncak.com hakkında şunları söyledi:

"Anne olunca annelik sürecinde yaşanan bazı sıkıntıları kavramak çok daha kolay oluyor. Bizim oyuncak girişimimizin de başlangıcı çocuklarımız ile başladı. Şu anda 5 yaşında bir erkek ve 15 aylık bir kız çocuğumuz var. Çocukluk dönemlerinde onlara uygun oyuncaklar bulmakta zorlanıyorduk. Marketlerde veya mahalle kırtasiyelerinde kaliteli ve onların belli özelliklerine göre doğru oyuncak bulmanın çok zor olduğunu fark ettik. 

Eşimin de tavsiyesi ile oyuncakları hitap ettikleri yaşa, fiyatlarına, çocukların cinsiyetlerine ve eğitici, ahşap, pelüş, uzaktan kumandalı oyuncaklar gibi gruplara ayırarak annelerin seçim yapmalarını kolaylaştırmak istedik. Hatta çocukların izledikleri çizgi film kahramanlarını da ayrı ayrı gruplandırdık. Barbie oyuncakları, Spiderman oyuncakları, Cars oyuncakları ya da transformers oyuncakları gibi. Türkiye’nin beklide en değerli oyuncak alan adını alarak 2012 yılında www.onlineoyuncak.com çatısı altında topladık. Tasarım aşamasında dünyanın önde gelen tüm oyuncak sitelerini inceleyerek en iyi siteyi oluşturmaya çalıştık. Sanıyoruz bunda da başarılı olduk. Öyle ki, sitemiz faliyete geçtikten 6 ay sonra Türkiye’nin önde gelen bir çok oyuncak alışveriş sitesi, tasarımlarını ve kategorilerini bizi örnek alarak değiştirmek zorunda kaldı. Sadece lisanslı ürünler satmakta ve Hot Wheels, Baby Alive, Beyblade, Nerf gibi en popüler oyuncak markalarını sanal raflarımızda bulunduruyoruz.

Şu anda oyuncak odaklı sitemizde 7000’e yakın oyuncak, model araba, uçak ve bebek çocuk gereçleri bulunuyor. Yakın zaman Bu kadar ürün olmasına karşın aradığınızı rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Kredi kartı ile peşin fiyatına taksitle ya da kapıda ödeme gibi ödeme imkanlarımız bulunuyor. 2 yıl içerisinde Türkiye’de oyuncak denildiğinde ilk oyuncak sitesi olmayı planlıyoruz. Yakın gelecekte benzinli ve daha profesyonel model araba, uçaklar, oyun ve oyun sistemlerinin satışını yapmayı düşünüyoruz."


Kısacası artık doğum günleri, yılbaşı ve diğer özel günlerde çocuklara hediye bulmak için çok uygun bir sitemiz mevcut.  Dilek Çiftçi ve eşi Ergün Çiftçi'ye biz de yeni sitelerinde başarılar diliyoruz.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 20:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık oyuncakları bulmak çok daha kolay
İlginizi Çekebilir