Artık tüm pilleri şarj edebilirsiniz

Ali Osman Uz 18.05.2011 - 15:30
Şarj edilemeyen pil devri sona eriyor
Şarj edilemeyen pil kavramını ortadan kaldıran Flash Alkali Pil Şarj cihazı FC–515, devrim niteliğinde yenilikçi bir buluş. Bu cihaz ile artık normal alkali pilleri şarj ederek tekrar tekrar kullanabileceksiniz. Pilleri tekrar şarj ederek kullanım ömürlerini uzatabilecek ve bununla birlikte çevre kirliliğine en büyük zararı veren pil atıklarını da azaltmış olacaksınız. Sadece bir tek atık pilin 600 ton suyu kirletebildiğini düşünürsek Flash Alkali Pil Şarjı gerçekten bir mucize.  

Artık tüm pilleri şarj edebilirsiniz
 
 
Flash Alkali Pil Şarji cihazını, AA ve AAA boyutundaki Alkali / Ni-MH / Ni-Cd Pillerle kullanabilirsiniz ve bir Alkali pili 20 defa ya kadar şarj edebilirsiniz.
 
Tüm dünyada her geçen gün önem kazanan ‘Enerji tasarrufu ve karbon emisyonunun azaltılması’ kavramını göz ardı etmeden üretilen Flash Alkali Pil Cihazı, yemyeşil bir yeryüzü için büyük bir adım atmanızı sağlıyor.
 
Tavsiye edilen son kullanici fiyati  59.90 TL (KDV Dahil)
Yorumlar 44
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 19:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2015 23:45
Ah benim Akıllı arkadaşım. Şarjlı pil en az 20 TL . Sen 50 kuruşluk alkali pilleri bu şarjlı pil gibi kullanabiliyorsun bu cihaz ile. Kendime ve bir çok arkadaşıma aldım. Pilleri voltajmetre ve ölçü cihazları ile hatta duracell turbo pilleri üzerindeki şerit ile test ettim. mükemmel çalışıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Artık tüm pilleri şarj edebilirsiniz
İlginizi Çekebilir