ASRock, Game Blaster’ı Duyurdu

Merlinin Kazanı 21.02.2012 - 16:24
Oyuncular için tasarlanmış ses kartı
Basın bültenidir.

ASRock Game Blaster, en talepkar oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilmiş. Kart üzerinde Creative 7.1 CH HD Sound Core3D ses teknolojisi ve Broadcom Gigabit LAN desteği dünyada ilk defa beraberce oyunculara sunuluyor.

ASRock, Game Blaster’ı Duyurdu
Creative Sound Core3D 7.1 CH HD Ses

Sound Core3D quad-core ses işlemcisi ile güçlendirilmiş Game Blaster birinci sınıf ses tecrübesini oyunculara sunarken, bu gelişmiş ses yongası ile ses kartı THX TruStudio PRO™, CrystalVoice™ ve EAX 1.0 – 5.0 ses teknolojilerini de desteklemekte.
 
Scout Mode

Performans seviyesi için dizayn edilen, ASRock Game Blaster üstün bir başka teknoloji olan Scout Mode’du da destekliyor. Bu özel teknoloji sayesinde oyunlarda uzaktan yaklaşan düşmanlarınızın ayak seslerini duyabiliyor ve bu sayede taktiksel avantajlara sahip oluyorsunuz.

ASRock, Game Blaster’ı Duyurdu

Broadcom Gigabit LAN

ASRock Game Blaster üzerinde ayrıca Broadcom Gigabit LAN özelliğini taşıyor. Yüksek performanslı Gigabit Ağ yeteneğinin yanısıra çevre dostu olan bu özellik düşük güç tüketimine sahip. Game Blaster’a sahip bir ASRock anakart ile gerçek oyuncular 2 Ağ desteğinin tüm avantajlarına sahip oluyorlar ve 2 ağa aynı anda bağlanabiliyorlar.

ASRock, Game Blaster’ı Duyurdu
ASRock Game Blaster oyunlar için yepyeni ses standartları getiriyor ve inanılmaz bir ses deneyimini en doğru şekilde sunuyor. ASRock Game Blaster, Scout Mode’lu Creative Sound Core3D ve Broadcom Gigabit LAN gibi birçok akıllı özelliğe sahip ve maximum oyun performansını ortaya çıkarmak için dizayn edildi.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASRock, Game Blaster’ı Duyurdu
İlginizi Çekebilir