Assasin's Creed serisi son bulmayacak!

Tayfun Kumaş 30.01.2014 - 17:34
Yeni bir zamanda, yeni bir oyun göremeye devam edeceğiz
EDGE dergisine konuşan Assassin's Creed serisinin senaryo yazarı Darby McDevitt, Assassin's Creed serisinde anlatılacak sayısız tarihi hikayenin olduğunu belirtti.

Ubisoft'un dünya tarihini ince detayına kadar araştırıp farklı zaman dilimlerinde geçecek yapımlarla insanların ilgisini çeken tarihi oyunlara devam edeceğini dile getirdi.

Assasin's Creed serisi son bulmayacak!
Röportajda McDevitt özellikle Desmond'ın hikayesi için şunları söyledi:

If you hack all of the computers in Abstergo'daki bütün bilgisayarları hacklerseniz Desmond için oldukça güzel hazırlanmış bir veda bulacaksınız aslında. Onun hakkında insanların okuması için pek çok bilgilendirme mesajı bıraktım, hatta bunların arasına Instagram paylaşımları gibi telefonundan paylaştığı şeyler bile ekledim. Bütün bunları Desmond'a bir son ve yeni hikaye örgüsüne bir giriş olarak kullandık. Dolayısı ile Black Flag serinin eski ve yeni bireyleri arasında bir kavşak noktası oldu.
"

"Bu sefer hikayede belki %75-80 arası rotamızda kaldık. Desmond üçlemesinin sonu haifçe değiştirilse de niyetimiz her zaman için şahit olduğunuz tarzda bir sondu. Sonrasında iki yıl önce bir başka hikaye planladık. Bu arada BF yönetmeni Ashraf Ismail'in zamanında 'Assassin's Creed'in bir sonu var' sözü de biraz kafa karışıklığı yarattı. Bu tam anlamıyla doğru değil. Bu hikaye örgüsünün bir sonu var fakat bütün tarih önümüzde açık olduğu için biz de evreni tıpkı Doctor Who'da yaptıkları gibi kullanacağız. Hikaye örgülerimizin bir sonu olsa da bu kesinlikle bitirmek istemeyeceğimiz bir evrendir."

Siz ne dersiniz, belli ki Ubisoft daha AC serisini sürdürebildiği kadar sürdürecek. Esas problem kısa zaman sonra başka firmaların bitirmek bilmediği serilere dönüşür mü?
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assasin's Creed serisi son bulmayacak!
İlginizi Çekebilir