Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi sızdırıldı

Berat Darıcı 6.05.2020 - 10:12
Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi sızdırıldı. Steam üzerinde satılmayacak olan oyun Xbox Series X, Smart Delivery özelliğini destekleyecek.

Assassin’s Creed Valhalla, serinin duyurulan en son oyunu. Ayrıca duyurusu en ilginç şekilde yapılanı da diyebiliriz. Photoshop ile kapak fotoğrafı canlı yayında çizilen oyunun çıkış tarihi bilinmiyordu. Şimdiyse Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi bir perakendeci yüzünden sızdırıldı.

Assassin’s Creed Valhalla'nın ilk fragmanı 30 Nisan tarihinde yayınlandı. Oyunun sızdırılan çıkış tarihi size 16 Ekim 2020 Cuma günü olarak ortaya çıktı.  İskandinav perakendecisi tarafından sızdırılan çıkış tarihi ilk ortaya reddit üzerinde yayılmaya başladı. Reddit'teki gönderiye herhangi bir kanıt eşlik etmiyor, ancak çekilen ekran görüntüleri Reddit moderatörleri tarafından onaylanmış durumda. Perakendeci çıkış tarihini yanlışlıkla 16 Ekim 2020 Cuma günü olarak yayınladı ve ardından bu durumu düzeltti.

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi ile alakalı resmi bir açıklama yok

Şimdilik oyunun çıkış tarihi ile alakalı resmi bir açıklama yapılmış değil. Çift el silah sistemiyle beraber geleceğini bildiğimiz oyun aynı şekilde çift kalkan kullanımını da destekleyecek. Oyunda bulunan silahların tamamına yakınının çift el ile kullanıma uygun olduğu söyleniyor. Ubisoft'un sevilen gizlilik oyunu Assassin’s Creed Valhalla'nın Standart Edition için fiyatı 269 TL olarak listelenmiş durumda. Gold Edition 269 TL, Ultimate Edition ise %8 indirimle beraber 495 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Assassin’s Creed Valhalla Steam'e gelmeyecek. Normal'de Steam üzerinden oynanabilir olan Assassin’s Creed oyunları bu yıl bir değişikliğe gidiyor. Diğer yandan oyunun Epic Games Store üzerinden satılacağını biliyoruz. Elbette Uplay üzerinden de oyunu satın alabileceksiniz.

Assassin’s Creed Valhalla üzerinde şu anda söylendiğine göre tam 15 Stüdyo çalışıyor. Ubisoft Montreal Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile bu bilgiyi oyuncular ile paylaştı. Assassin's Creed Odyssey 7 Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilmişti. Assassin’s Creed Valhalla hakkında bildiğimiz diğer bir detayda oyunun Xbox Series X, Smart Delivery özelliğini destekleyecek olması. Bu özellik sayesinde oyunu çıkış yapan herhangi bir Xbox konsolunda satın aldığınız zaman diğer konsol üzerinde de oynayabiliyorsunuz. Yani oyunu Xbox One ya da Xbox Series X versiyonlarından tekini satın aldığınız zaman iki konsol üzerinde de oynayabileceksiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 7.05.2020 03:28
Ağbi Epic Store'da 31 Aralık 2020 yazıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 22:34
Yorumla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 13:29
Bir oyunu steamden oynayamıyorsak kendi launcher ı Üzerinden satın almak en mantıklısıdır bence ben epicden ghost recon break point aldım uplayden oynuyorum bir ara kendi kendine oyun silindi kaldı ki oyunu epicten indirirsek uplayden tekrar indirmek gerekiyor direk uplayden alırım daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi sızdırıldı
İlginizi Çekebilir