Assassin’s Creed Valhalla: Eivor’un Yazgısı tanıtım videosu yayınlandı

Berat Darıcı 17.07.2020 - 09:55
Assassin’s Creed Valhalla için "Eivor’un Yazgısı" isminde yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Video 2 dakika 30 saniye uzunluğunda.

Ubisoft Montreal başta olmak üzere toplam 15 farklı Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla için Eivor’un Yazgısı isminde yeni tanıtım videosu paylaşıldı. Youtube üzerinden paylaşılan video 2 dakika 31 saniye uzunluğunda.

PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store, Uplay) ve Stadia için 17 Kasım tarihinde çıkacak olan oyun daha sonra Xbox Series X ve PlayStation 5 içinde çıkacak. Oyunun Xbox Series X için özel olarak optimize edildiği ve 4K çözünürlüğünde 30 FPS çalışacağı bilinen detaylar arasında.


Assassin’s Creed Valhalla, AMD'nin Equipped to Win kampanyası ile ücretsiz olarak veriliyor

Efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak oynayacağımız Assassin’s Creed Valhalla ile gizli bıçakta geri dönüyor. Gelişmiş RPG mekaniklerini görebileceğimiz oyunumuz, İngiltere topraklarında kendi yolumuzu çözmemize izin verecek.

Assassin’s Creed Valhalla şu anda AMD'nin yeni XT işlemcileri için yaptığı kampanya ile ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğer AMD'nin kampanyası dahilinde olan bir işlemci satın alırsanız Assassin’s Creed Valhalla'da kalıcı olarak sizin oluyor. Gizli Hançerinizle suikast yapmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Ryzen 3000XT işlemcilerini 7 Temmuz'da ortaya çıkaran firma Assassin's Creed Valhalla Standart PC Edition'ı ücretsiz olarak veriyor. AMD'nin 7nm üretim teknolojisi ile ürettiği işlemciler seleflerinden yaklaşık %5 daha fazla performans veriyor.

Assassin’s Creed Valhalla: Eivor’un Yazgısı tanıtım videosu yayınlandı

Oyunu ön sipariş verenler için özel görev

Oyunu ön sipariş vermek için buraya tıklayıp resmi siteye gidebilirsiniz. Oyunu ön sipariş verenler "The Way of the Berserker" isminde özel bir görevi oynama şansını elde edecekler. Ayrıca Türkçe alt yazıya sahip olan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Assassin’s Creed Valhalla'yı daha önce Merlin'in Kazanı olarak 3 saat boyunca oynama şansına sahip olduk. Oyun hakkında yazdığımız ön incelemeyi henüz okumadıysanız bakmanızı tavsiye ederim. 870'li yıllara gittiğimiz oyunda Viking'lerin İngiliz'lere yaptığı saldırıları yönetme şansına erişiyoruz. Origins ve Odyssey oyunlarının izinden giden Assassin’s Creed Valhalla, şimdiye kadar oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Optimizasyon gibi Ubisoft'un sıkıntılı olduğu konulardan nasibini almazsa şimdilik oyun güzel duruyor. Son olarak Eivor karakterini kadın ve erkek olarak oynayabileceğinizi belirteyim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 10:29
Oyun Türkçe mi gelecek acaba. Böyle fragman bir işaret olabilir.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 10:39
Ubisoft Türkiye hesaplarını açtı bayadır bi tanıtım yayınlandığı zaman otomatik olarak Türkçe olarakta yayınlanıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 17.07.2020 17:17
Türkçe olursa alırız yoksa gereksiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2020 11:17
Develer bi Türkçe alt yazı koymadılar!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin’s Creed Valhalla: Eivor’un Yazgısı tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir