Assassin's Creed 3 Merlin'in Kazanı anketi sonuçlandı!

Murat Halilbeyoğlu 7.12.2011 - 16:54
MK okuyucularına göre AC 3 nerede geçmeli?
Assassin's Creed 3 anketimiz sonuçlandı ve siz Merlin'in Kazanı okuyucularımızın bir sonraki Assassin's Creed oyunun nerede geçmesini istediğini öğrendik.

Verdiğimiz altı seçenekten beş tanesi birbirine oldukça yakınken "Firavun döneminde, antik Mısır" seçeneği oldukça önce çıktı.

Toplu sonuçlara göre "Firavun döneminde, antik Mısır" seçeneği %36 ile birinci olurken, %18 ile "Fransız ihtilali zamanında Fransa" ikinci sırada, %15 ile "Birinci veya ikinci dünya savaşı zamanında" üçüncü sırada, %11 ile "Günümüz zamanında Amerika'da" dördüncü sırada ve %10'luk eşit paylar ile "Britanya'da, Kral Artur zamanında" ve "Uzay çağında farklı bir galakside" seçenekleri beşinci sırada yer aldılar.

Assassin's Creed 3 Merlin'in Kazanı anketi sonuçlandı!
Zaten genel kanı, daha doğrusu sıkça yapılan dedikodular da AC 3'ün antik Mısır'da ya da en azından Mısır'da geçeceği yönündeydi. Gerçi düşününce günümüz Mısır'ı neyse de, antik Mısır zamanı olması biraz ters kaçıyor, nitekim Ubisoft daha önceki açıklamalarında yeni oyunun baş kahrmanının Desmond olacağını belirtmişti.

Her neyse, bizim umudumuz okuyucularımızın isteklerinin kabul görüp Antik Mısır'da geçmesi yönünde.  
Yorumlar 79
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed 3 Merlin'in Kazanı anketi sonuçlandı!
İlginizi Çekebilir