Assassin's Creed 3 şifrelerini çözün

Yiğit Teker 9.08.2012 - 11:27
Twitter' dan yayınlanan mesajlar
Assassin's Creed 3'ün ekim ayı sonuna doğru çıkacağı bilinse de Ubisoft şimdiden bizleri heycanlandırmak için kolları sıvamış durumda. Oyunun Twitter sayfasından atılan mesajları okuyan kullanıcılar kendilerine sunulan şifreli mesajlarla heyecanlanmaya başladı. Twitter mesajlarından bazıları şu şekilde:

Assassin's Creed 3 şifrelerini çözün
- O gitti. #16 artık yok. Ve şimdi onlar bir kişi için daha arama başlattılar.

- Sorumluluları ONLAR. Abstergo'nun suçu. Bizim hayatlarımızla oynadılar. Bir oyunmuş gibi oynadılar.

- Prophet'i (peygamber) aradılar. Onlar havanda su dövüyorlardı. Kötü tasarlanmış planları kusurlarla doluydu.

!!SPOILER!!


Henüz seriyi bilmeyenler veya bu kadar ilerlememişler için söyleyelim; Subject 16, Abstergo' nun kaçırdığı suikastçilerden bir tanesiydi. O da tıpkı başkahramanımız Desmond gibi Animus "tedavisine" maruz kaldı. Öldürülmesine rağmen Revelations'ta da gördüğümüz gibi zihni halen Animus'un içinde varlığını sürdürüyor ve Desmond'a yol göstererek onu korumaya çalışıyor, lakin bu arada bizler için de birkaç bulmaca bırakmayı ihmal etmiyor.

Şimdi yayınlanan tweet'e göre artık 16 tamamen ortadan kayboldu. Nitekim bu tweet onun gerçek hayatta öldüğünü haber veremez çünkü o daha ilk oyundan önce ölüydü zaten. Dolayısı ile zihni Animus'tan kurtuldu.

Diğer bir tweet ise Abstergo'nun, Tapınak Şövalyeleri'nin en güçlü şirketi, söyledikleri yalanları artık bir arada tutamadığını ve boşuna çabaladığını bizlere çıtlatıyor gibi.

Aranan bir kişinin ise Desmond olduğunu tahmin ediyoruz ancak şimdilik hiçbir şey kesin değil elbette. 

Brotherhood zamanında da bu tarz tweet'ler atan Ubisoft'un en büyük mesajı acaba bir şekilde Brotherhood ve AC2'deki bulmacaların geri geleceğini belirtmek mi?

Şahsen bu çok iyi olur.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed 3 şifrelerini çözün
İlginizi Çekebilir