Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?

İşte olası mekanlar!

Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?
Bizler Assassin's Creed: Revelations oynarken oyunun yaratıcı firması Ubisoft, Assassin's Creed 3 için hazırlıklarını sürdürüyor.

Özellikle ilk haberinden bu yana herkesin aklında olan "AC 3 nerede geçecek?" sorusunun cevabı çok merak ediliyor. Sürekli olarak dile gelen Mısır için firma kaçamak ve olumsuz cevaplar verse de işin ilginç bir tarafı var.

empirestategamer.com adlı bir sitedeki haber bahsettiğimiz konu hakkında. Site yazarlarından Aldo Araujo'nun haberinde Assassin's Creed ürünü için pazar araştırma anketi projesinde yer alan bir okuyucunun gönderdiği resim "Ubisoft'un aklında cidden Mısır var mı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?

Elbette burada önemli olan tek şey Mısır değil, nitekim soruda bulunan 8 cevabın ayrı bir lokasyon belirttiğini düşünürseniz şu an için firmanın aklında bu mekanlar olduğu ve üçüncü oyunun bunların bir ya da belki ikisinde geçeceğini söyleyebiliriz. Buna göre üçüncü oyunun geçebileceği yerler şöyle:

-Ortaçağ Çin'de imaparatorluk hanedanları
-Viktorya döneminde Britanya İmparatorluğu
-Antik Mısır'da firavun dönemi
-İspanyol istilası sırasında Amerika
-Britanya kolonileri ile Amerikalı'ların 18. yy'da yaptıkları kurtuluş mücadelesi
-Rus devrimi sırasında komünistler tarafından Çar imparatorluğunun yıkılması
-Feodal Japonya'da Warlord savaşları
-Antik Roma'da Sezar'ın imparatorluğunun yükselişi

Bunların yanında Assassin's Creed 3'ün Desmond ile ilgili olacağını düşünürseniz lisetedeki bütün zaman ve mekanlar yanlış gibi geliyor. Ülke olarak pek önemli olmasa da günümüzde yaşayan Desmond'ın geçmişe kendisi olarak gitmesi ne kadar doğru olur?

Zaten Araujo da kendisine gönderilen ekran görüntüsünün gerçek olup olmadığının garatisini de veremiyor. Öte yandan listedeki tüm seçenekler de oldukça güzel gözüküyor. Bakalım üçüncü oyun nerede geçecek?
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

oyun ne zaman cıkacar arkadaslar xdd :D ...

0 puan
MO
MK Okuru

Abi bence günümüzde geçmesin . Çünkü bu oyun kılıçla ve en önemlisi hidden blade ile zevkli oluyor . Günümüzde geçerse sen hidden blade karşında m16 :D Ama geçmişte geçerse oh mis . :)

0 puan
MO
MK Okuru

Günümüzde geçecektir, AC III yerine AC 2012 ismi daha mantıklı olur, AC III'te yeni karakterler gelecektir seriye. Yeni bir suikastçi en başta.

0 puan
MO
MK Okuru

Neden Türkçe konuşmuyorlar sorusu soran zeki arkadaşım eğer ACII yi gerçekten oynamış olsaydın daha oyunun başlarında senin sorunun cevabını veriyorlar. Şimdi git finolarınla oyna.

0 puan
MO
MK Okuru

Gene milliyetçi bakmışsınız oyun bu oyun tamam bu oyunun türkçesi tamamen türkçesi olması lazım o ayrı ama istanbul diye aldık ne oynamak için al eğlen bırak

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>02.12.2011 01:33:00 - He4r0x demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.12.2011 17:52:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>revelations çok dandikti bence artık toparlanma vakti geldi gibi serinin.brotherhood iyiydi ac2 iyiydi ama bu resmen fiyaskoydu.istanbul var diye aldık bir türkçe konuşan allahın kulu yok iki tane duydum türkçe kelime koskoca oyunda o kadar.osmanlı halkı ingilizce konuşuyor saçmalığa bak.</font></td></tr></table><br></center> E ona bakarsan 2 ve Brotherhood'da da İtalyan'lar İngilizce konuşuyordu.Böyle boş yorumlar yazmayın lütfen, oyun gerçekten 2 ve BH'den kötüydü ama bunu Osmanlı'ların Türkçe konuşmamasına bağlamak saçmalıktır.Şahsen o güzelim truth bulmacalarına nasıl kıymışlar ben onu anlamadım.</font></td></tr></table><br></center> kardeşim italyayla bilmem nereyle ne alakası var koskoca osmanlı neden ingilizce konuşsun? özellikle evinin önünde nargile içen sıradan bir adam.yaptılar tam yapsalardı keşke..oynanış,grafik zaten aynıydı ama bana 2 ve brotherhood daha zevkli geldi.

0 puan