Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?

Murat Halilbeyoğlu 28.11.2011 - 16:45
İşte olası mekanlar!
Bizler Assassin's Creed: Revelations oynarken oyunun yaratıcı firması Ubisoft, Assassin's Creed 3 için hazırlıklarını sürdürüyor.

Özellikle ilk haberinden bu yana herkesin aklında olan "AC 3 nerede geçecek?" sorusunun cevabı çok merak ediliyor. Sürekli olarak dile gelen Mısır için firma kaçamak ve olumsuz cevaplar verse de işin ilginç bir tarafı var.

empirestategamer.com adlı bir sitedeki haber bahsettiğimiz konu hakkında. Site yazarlarından Aldo Araujo'nun haberinde Assassin's Creed ürünü için pazar araştırma anketi projesinde yer alan bir okuyucunun gönderdiği resim "Ubisoft'un aklında cidden Mısır var mı?" sorusunu akıllara getiriyor.

Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?
Elbette burada önemli olan tek şey Mısır değil, nitekim soruda bulunan 8 cevabın ayrı bir lokasyon belirttiğini düşünürseniz şu an için firmanın aklında bu mekanlar olduğu ve üçüncü oyunun bunların bir ya da belki ikisinde geçeceğini söyleyebiliriz. Buna göre üçüncü oyunun geçebileceği yerler şöyle:

-Ortaçağ Çin'de imaparatorluk hanedanları
-Viktorya döneminde Britanya İmparatorluğu
-Antik Mısır'da firavun dönemi  
-İspanyol istilası sırasında Amerika
-Britanya kolonileri ile Amerikalı'ların 18. yy'da yaptıkları kurtuluş mücadelesi
-Rus devrimi sırasında komünistler tarafından Çar imparatorluğunun yıkılması
-Feodal Japonya'da Warlord savaşları
-Antik Roma'da Sezar'ın imparatorluğunun yükselişi

Bunların yanında Assassin's Creed 3'ün Desmond ile ilgili olacağını düşünürseniz lisetedeki bütün zaman ve mekanlar yanlış gibi geliyor. Ülke olarak pek önemli olmasa da günümüzde yaşayan Desmond'ın geçmişe kendisi olarak gitmesi ne kadar doğru olur?

Zaten Araujo da kendisine gönderilen ekran görüntüsünün gerçek olup olmadığının garatisini de veremiyor. Öte yandan listedeki tüm seçenekler de oldukça güzel gözüküyor. Bakalım üçüncü oyun nerede geçecek?
Yorumlar 123
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed 3'ün olası mekanları ortaya mı çıktı?
İlginizi Çekebilir