Assassin's Creed: Brotherhood'un sonu

Murat Halilbeyoğlu 8.01.2011 - 17:50
Yazar Jeffrey Yohalem, Brotherhood'un sonu ile ilgili konuştu.
DİKKAT! Assassin's Creed: Brotherhood'u oynanamış kişiler için oyunun sonu ile ilgili SPOILER içerir.

Assassin's Creed: Brotherhood'u oynayıp bitirenler eminiz ki oyunun en sonunda şok olmuş ve kafası karışmıştır. Özellikle Desmond'un Lucy ile arasında artık dostluktan biraz daha ileri giden yakınlaşmasına rağmen onu bıçaklaması, jenerikte hiç tanımadığımız iki yeni sesin konuşmaları aklımızın karışmasına neden olmuştu.

Serinin yazarı Jeffrey Yohalem, yaptığı bir röportajda oyunun sonundaki bu gelişmeler ilgili bildiği bazı şeyleri oyuncularla paylaştı.

Yohalem, Lucy'nin başına gelenleri karakteri seslendiren Kriten Bell'in bile bilmiyor olabileceğini söyleyerek sözlerine başladı. Nitekim Assassin's Creed'in yaratıcı direktörü Patrice Desilets bu yılın başında firmadan ayrılmadan önce Bell'in ses kayıtlarında bulunmuş ve Lucy'nin detaylarını Bell'den bile saklamış.

Jenerikte duyulan tanımadık iki sesin sahibini henüz oyunda görmediğimizi onaylayan Yohalem, üç oyunun bitişinin de merak uyandıran bir şekilde sonlandırmasının çok mantıklı olduğunu belirtiyor. "Hikayenin kontrolünü kaybetmeyeceğiz. Nasıl bir doğrultuda gittiğimiz belli. Bu şeyleri kafamızdan uydurmuyoruz. Tüm hikaye iyi düşünülüp tasarlandı. Hikaye gerçekten çok büyük bir sona doğru gidiyor" diyen Yohalem, gizemli bir sonla bitişin gerekli olduğundan bahsediyor.

Assassin's Creed: Brotherhood'un sonu
"Birçok tv dizisi bu şekilde bitişini yapar ve bütün sezon arası boyunca sizi meraklandırır. Dolayısı ile siz de dizinin yeni sezonunu sabırsızlıkla beklersiniz. Aynı şey bu tarz oyunlar için de geçerli".

Bu konuda çok haklı olan Yohalem'in sözleri zaten hepimizin bir sonraki AC oyununu sabırsızlıkla beklememizden ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Yorumlar 70
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2017 20:42
Oyun bitince yine aynı slottan diğer göreveleri de yapabiliyor muyuz. Suikast kontlartları vb. göreveler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2015 17:48
oyun bitince aynı karakterdenoynayabiliyormuyuz?


Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Brotherhood'un sonu
İlginizi Çekebilir