Assassin's Creed bu kez İkinci Dünya Savaşı yolcusu oluyor

Furkan Güler 24.05.2018 - 17:33
Ancak oyunda değil, çizgi romanda.

Kısa sürede video oyun dünyasının en ünlü ve en çok para kazandıran oyun serilerinden bir tanesi olan Assassin's Creed, son olarak Assassin's Creed: Origins ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Yıllar içerisinde oyun serisi için oldukça geniş bir evren tasarlayan Ubisoft geliştiriciler, ana oyunlar haricinde Assassin's Creesd serisini yan oyunlar, bir adet sinema filmi, animasyonlar, kitaplar ve çizgi romanlar ile besledi. Ancak yeni çıkan Assassin's Creed çizgi romanı, bazı oyuncuları fazlasıyla heyecanlandırdı. Eğer Assassin's Creed serisini yakından takip ediyorsanız, hayranların çoğunun oyunun bir kez dahi olsa Japonya'da veya İkinci Dünya Savaşı'nda geçmesini istediğini biliyorsunuzdur.

Assassin's Creed, İkinci Dünya Savaşı'na konuk oldu.

Titan Comic bu çağrıya kulak vererek, yeni Assassin's Creed hikayesini çizgi romanlarda İkinci Dünya Savaşı'na taşıdı. Eddie Gorm isimli bir suikastçinin İkinci Dünya Savaşı'nda gerçekleştirdiği eylemleri konu alan çizgi roman serisi oldukça sevildi. Titan Comics daha önceside Wolfenstein ve Bloodborne gibi oyunlar için de çizgi romanlar yapmış ve oyuncuların kalbini kazanmıştı. Kim bilir, belki de ilerleyen dönemlerde İkinci Dünya Savaşı'nda geçen bir Assassin's Creed oyunu görebiliriz.

Assassin's Creed bu sefer İkinci Dünya Savaşı yolcusu oldu

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 29.05.2018 05:54
prince of persia dön artık !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2018 20:08
Assassins creed syndicate bize ufak çaplı bir 1. dünya savaşı atmosferi sunuyordu ve unity'nin de bir kısmı 2. dünya savaşına değiniyordu.Yeter mi bize?Yetmez.Gelsin mi bu konuya sahip bir assassins creed oyunu?Kesinlikle.Duy biz ubi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed bu sefer İkinci Dünya Savaşı yolcusu oldu
İlginizi Çekebilir