Assassin's Creed Odyssey bu sefer de Zelda'ya gönderme yaptı

Furkan Güler 3.10.2018 - 13:25
Splinter Cell'den sonra sıra Zelda'ya geldi.

Video oyun dünyasının en köklü serilerinden bir tanesi olan The Legend of Zelda, her bir oyununda ortaya koyduğu oynanış dinamikleri sayesinde diğer oyunlara ilham olabiliyor. Son olarak, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'la sevenlerinin karşısına çıkan seri, bu kez küçük bir easter egg sayesinde Assassin's Creed Odyssey'de kendini hatırlattı. Ubisoft geliştiricilerinin oyuna eklediği bu easter egg, oyunun açık dünyasında bulunan minik bir adada bulunuyor.

Assassin's Creed Odyssey, Zelda'ya selam gönderdi

The Legend of Zelda: Breath of Wild'da bulunan küçük bir bulmacanın tam halini Assassins's Creed Odyssey'e ekleyen geliştiriciler, Nintendo'ya kendi çaplarında selam göndermişler. Hali hazırda Switch için Nintendo ile ortaklık yapan Ubisoft'un bu tarz detaylara yer vermesi oldukça hoş. Kotaku'nun bulduğu bu easter egg'in haricinde bakalım oyunda Splinter Cell ve Zelda haricinde başka göndermelerle de karşılaşacak mıyız?

Oyuncuları Antik Yunan topraklarına götüren Assassin's Creed Odyssey, bakalım genel itibariyle kendini oyunculara beğendirebilecek mi? Satış anlamında Ubisoft'u tatmin eden bir önceki oyundan sonra yeni oyunun inceleme puanları da oldukça yüksek seviyede.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 15:46
Zaten oyun assassins creed hariç heryere gönderme yapıyor, bir tek ac olamıyor onun dışında herşey var
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 18:44
:D :D :D
Manhunt Two
Manhunt Two 3.10.2018 18:21
Çok iyiydi bu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed bu sefer Zelda'ya gönderme yaptı
İlginizi Çekebilir