Assassin's Creed Chronicles: China, Ubisoft Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 9.02.2021 - 21:04
Climax tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Chronicles: China, Ubisoft Store'da ücretsiz oldu.

Climax tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Chronicles: China, Çin Yeni Yılı indirimleri kapsamında Ubisoft Store'da ücretsiz oldu. 16 Şubat Salı gününe kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Oyunun mağaza sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Assassin's Creed Chronicles: China'da oyuncular, intikam peşinde koşan Shao Jun'un Çin İmparatoru'ndan intikam almasını konu alıyor. Hikayesi, oyuncuları Maijishan Grottoes, Macau Limanı, Yasak Kent ve Çin Seddi gibi ünlü mekanlara götürecek. 2.5D kamera açısına sahip olan oyunda Shao Jun'un macerası, Çin'in tarihi yerlerinden fark edilmeden geçerken oyuncuları yaşayan bir tabloya çekmeyi amaçlıyor.

Assassin's Creed Chronicles: China, Ubisoft Store'da ücretsiz

Assassin's Creed Chronicles: China, 16 Şubat' kadar Uplay'de ücretsiz

Yepyeni 2,5 boyutlu ve gizlilik odaklı bir oynanışla Assassin's Creed Chronicles: China'da, göz alıcı 16'ncı yüzyıl Çin'inde Shao Jun'un Çin İmparatorundan intikam almasını sağlayacaksınız. Oyunda Çin Seddi'nin gölgelerinde saklanacak, tanınmış tarihi kişiliklerle tanışacak ve Büyük İmparatorluğu keşfedeceksiniz. Geleneksel 16. yüzyıl Çin fırça darbelerinin özünü daha modern, empresyonist üsluplarla birleştirerek hayata geçirilen Shao Jun’un macerası, sizi geçmişi gerçeğe dönüştüren ve adeta yaşayan bir tabloya götürerek kendisine hayran bırakacak.

Assassin’s Creed Chronicles: China, usta bir Suikastçı olmanın heyecanını 2.5D ortama getiriyor. Serinin tüm oyunlarında olduğu gibi burada da hareket özgürlüğü hayati önem taşıyor. Tehlikeden kaçarken, engelleri aşarken ve gizlice tırmanırken gerçekten her şeyi yapabileceğinizi hissedeceksiniz. Gizliliğinizi koruyamayıp fark edilirseniz, Shao Jun’un güçlü silahlarıyla düşmanlarınızı her zaman zarifçe ortadan kaldırabilirsiniz.

Son olarak oyunun çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2021 07:34
Çok teşekkür ediyorum..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 23:32
En sevilen haberlerde bugün
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Chronicles: China, Ubisoft Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir