Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu sızdı

Taylan Bal 4.08.2023 - 12:16
Ubisoft'un geliştirilmekte olan Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu sızdırıldı. Uzun zamandır merak edilen bu oyun hakkında artık daha fazla bilgiye sahibiz.

Ubisoft, önümüzdeki birkaç yıl içinde piyasaya sürmek üzere birçok Assassin's Creed oyunu üzerinde çalışıyor. Assassin's Creed Codename Jade ise bunların arasındaki en ilgi çekici olanlardan biri. Kapalı betadan sızdırılan Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu, mobil platformda Assassin's Creed serisinin en iddialı üçüncü şahıs aksiyon deneyimi olacak.

Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu birçok bilgiyi ortaya çıkarıyor

Assassin's Creed serisi uzun bir geçmişe sahip olup, 2008'de ilk mobil yan oyunu olan Assassin's Creed: Altair's Chronicles ile başlamıştı. O zamandan bu yana Ubisoft, Assassin's Creed 2: Discovery, Assassin's Creed Pirates, Assassin's Creed: Memories, Assassin's Creed Rebellion ve birçok diğer yan oyunu piyasaya sürdü. Bu oyunlar, genellikle ana seriden tarz ve oynanış açısından ayrıldı.

Assassin's Creed Jade, Ubisoft'un bugüne kadar gerçekleştirdiği en iddialı mobil proje olarak karşımıza çıkıyor. Mobil cihazlar hala performans sınırlamalarına sahip olsa da, Ubisoft, Assassin's Creed Jade'in, aksiyon beklentilerine mümkün olduğunca uygun olmasını sağlamak için çalışıyor.

Assassin's Creed Jade oyunu hakkında sızdırılan bilgiler

Sızdırılan Assassin's Creed Jade oyun içi görüntüleri yaklaşık 90 dakika boyunca devam ediyor. Video, yeni Assassin's Creed kahramanının Xiongnu güçlerinin işgal ettiği yerleşimleri kurtarmaya çalıştığı birden fazla görevi kapsıyor. Oyuncu, video boyunca seviye 16'dan 19'a yükseliyor, yetenek ağacındaki düğümleri açıyor, silah ve ekipmanlarını elde ediyor ve yükseltiyor.

Tabii ki, oyunun mobil platformlara özgü sınırlamaları hala mevcut. Ekranın sağ tarafında dokunmatik kontroller görülebiliyor, arayüzü karmaşıklaştıran onlarca buton elemanı bulunuyor ve muhtemelen Assassin's Creed Jade'de Diablo Immortal gibi ilerlemeye dayalı para kazandırma sistemleri olacak. Bu, tam anlamıyla premium bir Assassin's Creed deneyimi sunan bir oyun gibi olsa da, yine de önemli farklar bulunuyor.

Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu birçok bilgiyi ortaya çıkarıyor

Assassin's Creed Jade'den sızan oyun içi görüntülerin beta aşamasından olduğu ve değişebileceği elbette unutulmamalı. Ancak Ubisoft ve Assassin's Creed Jade'in geliştirme ortağı, Assassin's Creed deneyimini etkileyici bir şekilde yeniden yaratma konusunda başarılı bir iş çıkarmış görünüyor. Ubisoft'un yakın gelecekte Assassin's Creed Jade için resmi görüntüler paylaşması da umuluyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
kaskal
kaskal 4.08.2023 20:51
Anladığım kadarıyla Çin tarafında bir mohist olarak Büyük Hun İmparatorluğunun lideri Teoman Han ve Hiung-nu göçebe kabileler konfederasyonuna karşı savaşacağız. Bol miktarda Türk, Moğol, Ural, Tunguz ve Yenisey öldüreceğimiz yeni AC oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 18:19
sızdırılmadı ki beta davet için form yayınladılar davet gönderilenler oynadı videoyu yüklediler ama cihaz düşük mü kalıyor optimize mi değil çok kasıyor oyundan atıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 17:14
Ac sevdiğim bir seri serinin tüm oyunları oynamış biri olarak mobilde de ana serinin kopyası bir oyun yerine yeni şeyler deneyen bir yapım beklerdim.Daha çok suikast ve gizlilik mekaniklerine dayalı bir Ac görmek isterdim. Ama olmadı.Yine ümitler başka bahara kaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 15:22
Sıfır hype. Güzel bir seri sürekli aynı oyunu pompalarsa, hype’da bir o kadar ölüyor. Keşke Ac yerine Prince Of Persia için uğraşsalar. Ac’yi de 5 senede 1 çıkarsalar..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 13:09
Guselmis
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Codename Jade oynanış videosu
İlginizi Çekebilir