Assassin's Creed filminin devamı gelmeyecek

Furkan Güler 13.10.2017 - 10:14
Michael Fassbender sessizliğini bozdu.

Geride bıraktığımız sene video oyun dünyasının en ünlü oyun serilerinden bir tanesi olan Assassin's Creed'in filmi beyaz perdeye aktarılmıştı. Film aynı bir Assassin's Creed hikayesini anlatsa da, genel olarak hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından geçer not alamadı. Film içerisinde kendini tekrar eden kronik hatalar ve senaryo kurgusu yüzünden Assassin's Creed filmi maalesef sinemada pek fazla başarılı olamadı. Filmin baş rol oyuncusu Michael Fassbender ise film hakkında sessizliğini bozdu ve aylar sonra yeni eleştirilerde bulundu. Fassbender'a göre Assassin's Creed'in bu filmi, film serisinin başlangıcı olacaktı. Ancak gişede uğradığı başarısızlık yüzünden, Fassbender devam filmlerine pek olası bakmıyor. Ayrıca usta oyuncu filmin kendisini çok ciddiye aldığını belirtti. Ubisoft'un oyunlarda hikayeyi ciddiye almanın iyi bir şey olduğunu söylerken, aynı durumun filmler için geçerli olmadığının altını çizdi.

Michael Fassbender, Assasin's Creed filmi hakkında konuştu

Filmin ağır başlangıcı yüzünden aksiyona geç girdiğini söyleyen Michael Fassbender'ı bu konularda haklı bulabiliriz. Çekimlerin kalitesizliğini bir kenara bıraktığımızda Assassin's Creed filmi gerçekten de ilk yarısında bize kardeşliğin ön plana çıkartıyordu.

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 01:18
filmi çok beğendeim bir kaç kusuru olmuş olabilir ama genel anlamda çok iyidi keşke devamını getirseler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2019 21:38
Filmi ilk izlediğimde kendimi kaybettim açık ve net söylüyorum o kadar hoşuma gitti. Hele o Engizisyon mahkemesi sahnesi ve devamında gelen takip-kaçış ve dövüş sahnelerinde heyecandan ölüyordum. Bir kaç kusuru vardı ama genel olarak kesinlikle devamı hak eden bir yapım olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2017 17:43
Kötü bir film değildi fakat Assassin's Creed ismine ihanet niteliğindeydi.Sonucunda seri başlamadan bitmiş oldu.İnşallah başka bir yapımcı tarafından tekrar çekilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 16:57
Hasan Sabbah ve Alamut Kalesi, haşşaşilerin motivasyonu işlenmeden bu oyunu filme çeviremezsiniz. Ben yine de izledim fena değildi. Bazı filmleri sinemada izlemeyin arkadaşlar. Bir de beklentiden vazgeçin. Bütün duyguları öldürüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2017 00:48
O animus ne saçmaydı ya. Ezio nun hayati cekilseydi ceşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed filminin devamı gelmeyecek
İlginizi Çekebilir