Assassin's Creed Mirage PS5 Dosya Boyutu Sızdırıldı

Murat Olcan 3.10.2023 - 11:19
Ünlü oyun serisi Assassin's Creed'in en yeni oyunu olan "Mirage"ın PlayStation 5 için dosya boyutu sızdırıldı.

Popüler oyun serisinin yeni üyesi olan Assassin's Creed Mirage'ın PlayStation 5 için dosya boyutu bilgileri sızdırıldı. Oyun dünyasında merakla beklenen bu bilgiye göre, oyunun boyutu 32 GB olacak.

Assassin's Creed Mirage PS5 Dosya Boyutu 32 GB olacak

Assassin's Creed serisi, oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özellikle oyunun görsel kalitesi ve detaylarının yüksek olması nedeniyle, dosya boyutlarının ne kadar olacağı her yeni oyun öncesi büyük bir merak konusu oluyor. Bu sızıntı, Assassin's Creed Mirage'ın boyutunun beklenenden daha optimize bir şekilde gelmesi konusunda oyunculara ipucu veriyor.

İlginizi Çekebilir: Assassin's Creed Mirage Başarım Listesi

Bu sızıntının ardından bazı oyunseverler, oyunun bu boyutta gelmesinin grafik kalitesi ya da içerik açısından bir eksiklik olup olmayacağını tartışmaya başladı. Ancak, günümüz teknolojisinin getirdiği sıkıştırma ve optimizasyon yöntemleriyle, oyunların daha düşük dosya boyutlarında bile yüksek kaliteye sahip olabileceği unutulmamalıdır.

İlginizi Çekebilir: Bu hafta çıkacak oyunlar

Assassin's Creed Mirage'ın resmi çıkış tarihi yaklaşırken, bu ve benzeri sızıntılar oyun camiasında heyecanın daha da artmasına neden oluyor. Oyunun çıkışının ardından, gerçek dosya boyutunun ne kadar olduğunu ve bu boyutun oyunun kalitesine nasıl yansıdığını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Mirage PS5 Dosya Boyutu Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir