Assassin's Creed Mirage yeleği çıkıyor

Kübra Erciyas 15.07.2023 - 13:04
Haptik geri bildirimli Assassin's Creed Mirage yeleği, Ubisoft tarafından oyundan elde edeceğiniz keyfi katlayacak.

Assassin's Creed Mirage Ağustos 2023 için çıkış tarihi verilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen bir oyun. Aksiyon temalı oyunun tanıtımı ise Ubisoft Forward 2022 etkinliğinde video ile yapılmıştı. Bugün ise daha ilgi çekici olan Assassin's Creed Mirage yeleği oyundan alacağınız keyfi artırabilmek için piyasaya sürülüyor.

Assassin's Creed Mirage yeleği oyuncuları oyunun içine alacak

Yeni teknolojik yelekte dokunsal geri bildirimler olacak. Oyuncu oyun deneyimi sırasında dokunsal olarak geri bildirimleri yelek üzerinde farklı noktalarda hissedebilecek. Oyunun içine girerek daha canlı bir performans için mükemmel bir deneyim olacağı aşikar. Oyuncular yelek için fazlasıyla heyecanlı.

Assassin's Creed Mirage yeleği oyuncuları oyunun içine alacak

Assassin's Creed Mirage yeleği

Yelek oyundaki ana karakterin performansına göre geri bildirimler verecek. Ana karakter olan Basim’in hareketlerine, aldığı darbelere göre oyuncu da yelekten dokunsal geri bildirimler alacak. Oyunu hissetmek deyimini yerine getirecek bir yelek olduğunu söyleyelim.

Assassin's Creed yeleği OWO iş birliğinde üretilecek

Assassin's Creed Mirage için tasarlanan yelekte OWO imzası var. Oyuncular sadece ana oyunla değil seçtikleri başka oyunlar ile de yeleği senkronize edebilecek. Tek bir oyunla değil birçok oyunda yeleği kullanmak mümkün olacak.

Yeleği giyen oyuncunun isteğine göre geri bildirim yoğunluğu gibi birçok özellik değiştirilebilecek. Maksimum yoğunlukta oyunu zirvelerde hissedebilir ya da düşük geri bildirim modunda sadece dokunma hisleri ile darbeleri hissedebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Assassin's Creed Mirage hakkında tüm bildiklerimiz

Teknolojik yeleğin en güzel yanı özelleştirilebilir olması. Yelek giyildiğinde oyuncu tarafından geri dönüş hislerinin yoğunluğu ayarlanabilecek. Başka oyunlar için de teknolojik yelek senkronize edilerek kullanılabilecek. Yeleği satın alan oyunculara Assassin's Creed Mirage’ın bir kopyasının da verileceği duyuruldu.

Teknolojik yelek kablosuz olarak çalışacak. Tek bir şarjla yaklaşık 8 saat kullanılabileceği tahmin ediliyor. Yeleğin kullanım ömrü, şarj süresi gibi bilgiler hakkında kesin açıklamalar yapılmadığından henüz net bir bilgi yok. Ancak yelek oyuncuları şaşırtacak derecede etkili olacağa benziyor.

Yeleğin piyasaya sürülme tarihi olarak 18 ekim tarihi netleştirildi. 18 ekim tarihinde yeleği satın almak için ön sipariş süreçlerinin takip edilmesi gerekiyor. Ön sipariş veren oyuncular yelekle birlikte oyunun bir kopyasını da alacaklar.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2023 00:30
Oyunun orjinalini alabildik de yeleği kaldı hasdhashdhads
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 19:40
Haptic gelmiş anlaşılan. Biraz Black Mirror gerçek oluyor gibi :S
Kalan Karakter: 300 Gönder
kaskal
kaskal 16.07.2023 15:29
Omzuna, bacağına, sırtına darbe aldığında titreyen bir kıyafet. Bir bu eksikti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2023 18:37
vr la uyumlu olur mu acaba.Mesela resident evil 8 oynarken kullanabilir miyiz
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 13:34
Resident Evil da darbe alıyor musun? Oynamadım ondan soruyorum. Assassin de rakibin vuruşlarını hissedeceksin daha çok aksiyona yönelik bir teknoloji bu. Feelback kostüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Mirage yeleği
İlginizi Çekebilir