Assassin's Creed Odyssey sürpriz bir konsol güncellemesi alıyor

Eren Eroğlu 23.08.2021 - 19:45
Resmi Assassin's Creed Twitter hesabından yapılan bir duyuruyla; Assassin's Creed Odyssey'in sürpriz bir konsol güncellemesi alacağı açıklandı.

Dünyanın en ünlü oyun serilerinden bir tanesi olan Assassin's Creed serisi, Origins ile yepyeni bir döneme başlamıştı. Eski oyunların aksine, karşımıza Mısır Mitolojisiyle çıkan Ubisoft tarafı, Assassin's Creed'in gidişatından oldukça memnun kalmış olacak ki devamında Assassin's Creed Odyssey ile karşılaşmıştık ve bizlere Antik Yunanistan'ın muhteşem dünyası sunulmuştu. Assassin's Creed resmi Twitter hesabından yapılmış olan bir duyuru ile serinin en önemli oyunlarından bir tanesi olan Odyssey'e, Xbox Series X|S ve PlayStation 5'e 60 FPS güncellemesi geleceği açıklanmış bulunuyor.

Assassin's Creed Odyssey sürpriz bir konsol güncellemesi alıyor

Antik Yunanistan döneminde Alexios veya Kassandra ile bir paralı asker olarak oynadığımız yapımda kendi geçmişimizin sırlarını ortaya çıkarırken, Sokrates gibi dünyaca ünlü filozoflarla da tanışabiliyor, vakit geçirebiliyorduk. Geçtiğimiz saatlerde açıklanmış olan konsol güncellemesiyle oyun, yeni nesil konsollarda 60 FPS değerlerine ulaşabilecek.

Assassin's Creed Odyssey sürpriz bir konsol güncellemesi alıyor

Geriye dönük uyumluluk ile oyun içi kare hızını arttıracak olan bu güncellemenin boyutları da açıklanmış bulunuyor. Xbox tarafı için 370 MB, PlayStation tarafı içinse 470 MB'lık bir alan gerekecek. 24 Ağustos 2021'de çıkacak olan ve sadece kare hızı arttırılması hedeflenen bu güncelleme, bir yeni nesil güncellemesi olarak geçmiyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 20:15
Bu oyun her ne kadar çok eleştrilse de gerçekten güzel bir oyun. Son 2 haftadır oynuyorum ve deniz savaşları, normal savaşlar ne bileyim önemli yunan karakterlerle tanışma şansı falan baya eğlenceli. Hatta diyaloglardaki espiri tarzı da her görevi yapmaya itiyor insanı re malaka :)
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 15:12
Orjin o kadar tutulmadı odysesy Yunan mitolojisi harika orjin eksik olan bölgeler var
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 00:00
Misir mitolojisine hastayim, Assassin's Creed 2 ciktigi sene oyunda Misir imgeleri gordugumuzde hep hayalini kurmustum Misir'da gecen bir oyun ama Origins'in tasarimdan nefret etmistim. Yunan mitolojisine de bir o kadar uzagim ama be yalan soyleyeyim Odyssey'e hayran kalmistim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 10:36
Harika bir oyundu özellikle antik Yunan dünyası büyüleyiciydi. bu güncellemeyle birlikte 60 fps olarak tekrar deneyimleyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Odyssey sürpriz bir konsol güncellemesi alıyor
İlginizi Çekebilir