Assassin's Creed Odyssey yeni DLC paketinden fragman geldi

Furkan Güler 17.04.2019 - 16:54
AC tutkunları meraklandı.

Geçtiğimiz senenin ilgi çeken oyunlarından bir tanesi olan Assassin's Creed Odyssey'e duyurulan Fate of Atlantis hikaye DLC'sinden ilk fragman geldi. Fragmana baktığımızda görüntülerin oyun içinden alındığını görüyoruz. Oyuncuları gerçekçi bir havadan alıp, daha fantastik bir temaya koyacak olan geliştiriciler bizlere oldukça güzel mekanlar tasarlamış. Tanrıların hikayeye dahil olduğu Fate of Atlantis paketiyle birlikte yer altının ordularına karşı da savaş vereceğiz. Büyük bölüm sonu canavarlarının olacağını belirten Ubisoft, Cerberus'u oyuna eklemiş. Cerberus'la olan savaşımızın ise destansı olacağı söyleniyor.

Assassin's Creed Odyssey yeni DLC paketinden yeni fragman geldi

Oyunda kullandığımız mızrağın görüntüsünü değiştiren Ubisoft, Fate of Atlantis'le birlikte oyuna yeni beceriler de ekleyecek. Eski God of War'da gördüğümüz çizimleri oyuna ekleyen yapımcılar, Yunan mitolojisine bol bol gönderme yapacak.

Legacy of the First Blade isimli DLC paketiyle birlikte oyunculara güzel bir hikaye sunumu hazırlayan geliştiriciler, Fate of Atlantis'i stand-alone olarak oynamaya da izin verecek. Bakalım Ubisoft, yeni hikaye DLC'si ile oyuncuları memnun edebilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 19.04.2019 10:48
Oyunu sevdim, beğendim de mızrak kullanımındaki balerinvari animasyonlar beni çok rahatsız etti. Koca Leonidas'ın o şekilde mızrak kullandığını görmek... ne bileyim. :D Her silahın kendine has bir animasyonu varken, her karakterin de kendine has bir dövüş animasyonu olması lazım ki farklı karakter kullandığımızı hissettirsin. Ubisoft biliyorum, sen de okuyorsun burayı!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2019 15:53
Ya o değilde ne olmuş bu AC'ye şaştım kaldım. Orgins de oynamamıştım bildiğin 2. sınıf çakma rpg eşliğinde TPS GoW, DMC benzeri bir şey olmuş. O kadar oynadım arkadaş oyun sonu için gerekenleri söyledi.. Bırakıp sildim bu ne yav ne yapmış bunlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2019 00:04
hah şimdi god of war gibi oldu işte :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Odyssey yeni DLC paketinden fragman geldi
İlginizi Çekebilir