Assassin's Creed: Origins'in şimdi de çıkış tarihi ve yeni detayları sızdı

Onur Güner 10.06.2017 - 13:01
Oyunu zaten oynamış kadar olduk

Bildiğiniz gibi sızıntıların ardı ardına geldiği Assassin's Creed: Origins için dün yeni bir sızıntı gerçekleşmiş ve posteri olduğu iddia edilen bir görsel yayınlanmıştı. Dünyaca ünlü forum sitesi Reddit üzerinden sızdırılan bu görselin ardından ise şimdi de oyunun çıkış tarihi sızdırıldı. Ayrıca çıkış tarihi yanında oyunun hikayesi ile alakalı bazı detaylar da gün yüzüne çıktı. Yine Reddit üzerinden sızdırılan bilgilere göre Ubisoft, Origins'i geliştirmeye Unity'den önce başlamış ancak oyunun çıkışı için doğru zamanı bekliyormuş. Yine sızıntılara gçre Origins'de serinin önceki oyunlarına nazaran çok daha iyi ve etkili bir dövüş sistemi bulunuyormuş ki oyuncular gerçek dövüş hissini yaşayacaklarmış. Ayrıca oyunda oynanabilir Ba Yek ana karakterimiz dışında bir karakter daha olacakmış ve seviye atlama, yeni ekipman geliştirme sistemleri ile bu iki karakteri de kişisel isteklerimiz doğrultusunda geliştirebileceğiz.

Assassin's Creed Origins ne zaman çıkacak?

AC: Origins, son olarak yılın merakla beklenen oyunlarından biri. Assassin's Creed: Origins'in 27 Ekim'de çıkacak ve PC, PS4 ve Xbox One için rafları süsleyecek.

Oyun içerisinde oyunculara yön gösteren küçük harita değil, ufak bir pusula olacak ve oyun içerisinde Memfis ve İskenderiye gibi önemli şehirler de yer alacak. Yine ilk başlarda sızdırılan bilgiye göre oyunda kartal mekaniği yer alacaktı ki yine Reddit kullanıcısına göre bu sızıntı doğru. Yani kartal mekaniği oyunda yer alacak. Tamamen geliştirilmiş yapay zeka ürünü olan NPC'ler, gece/gündüz döngüsüne uyarak günlük işlerini yapacaklar.  Düşmanlarımızla dövüşüyor iken bir tür adrenalin barımız olacak ve bu bar dolduğu zaman kritik vuruşlar yapabileceğiz. Tıpkı The Witchr 3: Wild Hunt'da olduğu gibi AC: Origins'de de su altında gizli hazineler olacak. Su altındaki mağaralarda, batan gemilerde vs. hazineler arayabileceğiz.  Ubisoft oyun içerisindeki seviyeyi maksimum 40 olarak belirlemiş durumda. Yani en fazla 40 levele ulaşabileceğiz ve kendimize ait özel ekipmanlar geliştirebileceğiz. Ayrıca oyunda ''Efsanevi'' ekipmanlar da bulunacak. Tabii ki Assassin's Creed serisinin olmazsa olmazı bulmacalar. AC: Origins'de de biz oyuncular oldukça bol bulmacalar çözeceğiz. Oyunda üç ayrı yetenek ağacı bulunacak. Seer (Kahin), Warrior (Savaşçı) ve Hunter (Avcı) oyuncular bu üç yetenekte karakteri geliştirebilecekler. Ayrıca söylenene göre oyunda bolca Arena gladyatör dövüşleri olacak ve biz de bu dövüşlere katılabileceğiz.

Assassin's Creed: Origins'in şimdi de çıkış tarihi ve yeni detayları sızdı
Bütün bu bilgileri sızdıran Reddit kullanıcısı bir de son olarak oyunun çıkış tarihini açıkladı. Sızıntıya göre oyun 27 Ekim 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz bu sızıntılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Ubisoft bize nasıl bir oyun hazırladı?

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2017 16:05
Çoğu şey Witcher 3'te zaten var, resmen tutan oyunu alıp kendi oyunlarına uyguluyorlar, Batman tarzı bir dövüş sistemini de kullanacakları da belli oldu, en azından biraz da olsa daha adam akıllı bir oyun geliyor...
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2017 00:32
Oyun ac black flagtan sonra gelistirilmeye basladi
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2017 16:55
en azından iyi olan bir şeyden çakma yapıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2017 16:37
hacı oyun ac unity öncesinde geliştirilmeye başlanmış diye biliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
arabul19
arabul19 12.06.2017 01:09
sıza sıza göl oldu bu kadar reklama değecek bişey olsa iyi olur yoksa çok pis söverim
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 11.06.2017 19:55
Bir de Japonya da geçen yapsalar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2017 06:21
heyecanlanmadım değil inşallah elimizde patlamaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Anonim!
Anonim! 11.06.2017 04:16
(Origins'de serinin önceki oyunlarına nazaran çok daha iyi ve etkili bir dövüş sistemi bulunuyormuş ki oyuncular gerçek dövüş hissini yaşayacaklarmış.) işte bu kısmı okuduğumda gerçekten çok heyecanlandım diğer serilerde de dövüş sistemi iyiydi lakin bu sefer çok daha iyi olacakmış gibi geliyor -adrenalin barı olması da hoşuma gitti -Arena ve Gladyatör dövüşleri olması da çok çok güzel tek beğenmediğim eksiği 2 karakterle oynayabilmemiz ama neyse hadi bakalım bekleyip göreceğiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Origins'in şimdi de çıkış tarihi ve yeni detayları sızdı
İlginizi Çekebilir