Assassin's Creed Red Sızıntısı

Murat Olcan 8.11.2023 - 01:11
Sızıntılara göre Ubisoft'un yaklaşmakta olan oyunu Assassin's Creed Red'in yeni kahramanı gerçek hayattan bir samuraya dayanıyor.

Ubisoft'un Assassin's Creed serisi, yeni oyunu Assassin's Creed Red ile tarih sahnesinde yepyeni bir döneme adım atıyor. Sızıntılara göre, oyunun kahramanı gerçek bir samurayın hayatından esinlenerek yaratılmış. Bu yılın başlarında, Ubisoft'un Infinity, Jade ve Hexe gibi bir dizi yeni Assassin's Creed projesini duyurması oyun dünyasında heyecan yarattı, ancak Codename Red belki de en çok merak edileniydi. Feodal Japonya'ya odaklanacak olan Assassin's Creed Red, serinin hayranlarının uzun zamandır beklediği bir temayı işleyecek.

Assassin's Creed Red Sızıntısına Göre Baş Rolde Bir Samuray Var

Resmi detayların çok az olmasına rağmen, son sızıntılar oyun hakkında ipuçları sunuyor. Insider Gaming'in iddialarına göre, oyunun iki ana karakteri var ve bu karakterler gerçek samuray figürlerine dayanıyor. Insider Gaming, genellikle güvenilir bilgiler sunmasıyla tanınan bir kaynak ve ifadelerine göre, oyuncular hem erkek hem de kadın kahramanlarla oynayabilecekler.

Assassin's Creed Red Sızıntısına Göre Baş Rolde Bir Samuray Var

Geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısının açıkladığı üzere, kadın karakterin adı Naoe olacak. Insider Gaming, bu karakterin 16. yüzyılda Iga'nın ninja lideri Fujibayashi Nagato'nun kızı olduğunu ortaya koydu. Erkek karakter ise Yasuke adını taşıyor ve gerçek bir Afrikalı samuray olan Yasuke'den ilham alınarak yaratılmış. Bu karakter tarihte Oda Klanı ile ilişkilendirilmişti ve Assassin's Creed versiyonunda da muhtemelen özgün bir hikaye anlatımı sunacak.

Yine Insider Gaming'in sızıntılarına göre, bu iki ana karakter Japonya'nın birleşmesi için ittifak kurmadan önce yoğun bir rekabete girecekler. Assassin's Creed Red'in çıkış tarihine ilişkin resmi bir açıklama bulunmasa da, Ubisoft'un 2024 yılında oyunu piyasaya sürmeyi hedeflediği söyleniyor. Bu, Assassin's Creed Infinity'nin beklenen çıkışına paralel bir zamanlama olacaktır.

Her ne kadar Assassin's Creed Red'in mobil versiyonu Jade'den önce piyasaya sürülmesi bekleniyor olsa da, Ubisoft ekipleri Assassin's Creed Mirage'ın lansman sonrası desteğine yoğunlaşmış durumda. Oyun dünyasındaki genel beklenti, Ubisoft'un yıl sonunda gerçekleşecek The Game Awards sırasında Red hakkında daha fazla bilgi vermesi yönünde.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2023 04:13
Kadın protagonist, Jill Valentine, Lara Croft, Juliet Starling gibi mi? Yöneteceksem böyle karakterleri yönetirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2023 22:30
Outlaws'ı kendileri yapmıyor, oyundan anlayan başka bir geliştiriciye yaptırıyorlar değil mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2023 21:35
Ya arkadaş bir durun artık ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Red Sızıntısı
İlginizi Çekebilir