Assassin's Creed: Revelations ve Altair

Murat Halilbeyoğlu 9.05.2011 - 16:00
Ezio ve Desmond'ın olayını öğrendik, peki ya Altair?
Hafta sonu merakla beklenen dördüncü Assassin's Creed oyunu Revelation'ın ilk detaylarını açıklamıştık. O haberi birazcık hatırlarsak Ezio 50'li yaşlarda olacak, İstanbul şehri dört bölgeye ayrılacak (Constantin, Beyazid, Imperial ve Galata), yeni silahlar ve bombalar olacak ve Eagle Eye, Eagle Sense olarak isim ve fonksiyon değiştirecekti.

Bunun yanında Desmond ile Animus'un içerisinde Black Room adlı bölümlerde unutulmuş anılarını canlandıracaktık. Fakat bunca bilgiye rağmen oyunda Altair'in durumu ile ilgili hiçbir bilgi bulunmuyordu. İşte şimdiki haberimizde biraz da o konuya değineceğiz.

Assassin's Creed: Revelations ve Altair
NeoGAF'da yayımlanan bir yazıda Altair ve Ezio'nun nasıl etkileşim göstereceği belirtiliyor. Buna göre Ezio oyun boyunca etrafta Revelations mühürlerini arayacak. Bu mühürlerde Altair'in anıları bulunacak. Bu şekilde Ezio, Altair'in hayatına göz atabilecek. (Tıpkı Desmon ile Ezio'Nun hayatına bakış attığımız gibi). İşte bu bölümlerde Altair'i yöneteceğiz.

Daha öncesinden Altair'in Ezio'ya yol gösterici konumunda olacağını biliyorduk lakin bu bölümler tıpkı Brotherhood'daki yan görevler niteliğinde mi olacak yoksa daha geniş kapsamlı mı olacak orası henüz belli değil. Özellikle merak edilen bir diğer konu ise Altair'in bölümlerinin de İstanbul'da mı yoksa yine Kudüs civarlarında mı geçeceği. Belki de hafta sonunda yayımladığımız haberde dediğimiz Kapadokya macerasını Altair ile yaşayacağız.
Yorumlar 69
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Revelations ve Altair
İlginizi Çekebilir