1/3

Assassin's Creed: Revelations ve günümüz...

Murat Halilbeyoğlu 17.05.2011 - 15:11
Ezio ve Altair'i tanıyoruz, peki ya Desmond?
Assassin’s Creed serisi daha ilk oyundan gönüllere taht kurmuş ve son oyunu olan Brotherhood ile bu daha da pekişmişti. Şimdilerde ise serinin yeni halkası Revelations ile birlikte özellikle Türk oyucusunun gönlünü feth etmeyi başardı. Oyunun İstanbul’da geçecek olması ve önceki oyunlardaki şehirlerin detaylarından fazlasına sahip olacak olması herkesin heyecanını on kat daha arttırmıştı.

Bugüne kadar AC: Revelations ile ilgil pek çok bilgiyisi sizlere sunduk. İstanbul’un nasıl olacağını, Ezio’nun durumunu, Altair’in oyuna katkısını ve Desmond’u. Ancak bütün bu konular içerisinde Desmond çok az bir yere sahip olmuştu. Her ne kadar olayların büyük bir kısmı 1400 ile 1500’lü yıllar arasında geçse de günümüzün kahramnı Desmond’ın ve onun aşık olduğu Lucy’nin de hikayede öneli bir yeri olduğu kesin.

Assassin's Creed: Revelations ve günümüz...
Nitekim Brotherhood’un sonunda bu ikili arasında yaşanan olaylar bizleri şok etmiş ve bundan sonra neler olacağını merkal beklemiştik. İşte şimdi bu sorulara cevap bulma vakti gelid. Game Informer dergisi AC: Revelations için özel olarak hazırladığı dosya konusunda bu sefer günümüz olaylarına değinmiş. “Back to the Present” adlı makalede pek çok yararlı bilgi mevcut. Dilerseniz gelin şimdi bunlara bir göz atalım.

Dikkat! Bu yazı haddinden fazla SPOILER içermektedir!